بخاطر رژیم... شب موقع خواب روهن زیتون با آب میخورم نکنه از اون باشه؟؟ چیکار کنم پس
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهرهی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیهای از طرف خداست برای تو آیا آنانی که شب گریه میکنند، میدانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران میشوند؟و آنجاست که خداوند میفرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت میگردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
برای من سمت راست گلوم دوروزه درد میکنه هاااازده به گوشم دارم دیوونه میشم هیچیم اثر نکردهخودم احتمال ...
من بیرون نرفتم و اینجوریم