2777
2789
عنوان

کیا نمازمیخونن خوشبحالشون 😣حسودیم میشه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 63 پست
اذان تقویم گوشیت رو فعال کن یکم هم همت داشته باشی میشه

وای شوهرم ک بچه هام بیدارمیشن غرمیزنن شوهرم ک کفر میگه بدتر اسباب گناه میشم

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم  هر وقت بدنت پاک بود و غسلی به گردنت نبود بخون میگن نماز غذای روح انسان 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تا چشم خودت ندیدی چیزیو نجس نیس 

ی لباس مخصوص بزار کنار با ی روی فرشی چیزی بنداز موقع اذان زمین بخون 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

عزیزم اول بهت تبریک میگم چون یه روز نمازخون میشی ..کسی که انقدر قلبا دوس داره نماز بخونه یعنی خدا دوسش داره وداره قلبشو هدایت میکنه به سمت خودش..من از بچگی نمازمو خوندم تو خانواده ای که هیچ کس جزمادرم نمازنمیخوند نمیدونم چرا ازهمون سن کم ازاینکه نمازنخونم خجالت میکشیدم تووجودخودم...ولی نماز آرامش بخشترین چیزیه که تا بحال توعمرم شناختم کاشت ناخن واین چیزارو بیخیال شو بخدا اینکارا سرطان زاست اصلا میدونی اون مواد نفوذ میکنه تو سلولهای بدنت باعث جهش سرطانی سلولها میشه خدای نکرده کلا کارای زیبایی همه عوارض داره نمازتو بخون که خیر اخرت ودنیا تو نمازه

آیه آخر سوره کهف را قبل خواب بخون. نماز بیدار میشی

فایده نداشت اصلا 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

نماز صبح ها رو هم همیشه تونستی بخونی؟من این نزدیکیا اکثرا تونستم پاشم ولی خیلی وقتا نمیتونم

بله 20 سال پیش صبح به سختی میخوندم اینقدر تمرین کردم حتی شده تا اذان صبح بیدار میموندم نماز صبحم قضا ن‌شه ولی بلاخره تونستم نماز صبحم هم سر وقت بخونم

حساس نباش جانم

هرطور از دستت برمیاد بخون 

قضا و یا دیر شده و...

هروقت یادت اومد بخون ، شما تلاش کنی خداهم کمکت میکنه عزیزم

درگیر نجاست و ... هم نشو اصلا 

یه وضو هست دیگه ، با اون پاک میشی و نماز میخونی تمام

بخوای سخت بگیری کلا دیگه نمیتونی بخونی 

اگر بخاطر بچه مجبوری سریع بخونی ، سریع بخون

اخر وقت شد ، اخر وقت بخون و‌.‌....

هر طور شده بخون 

خود خدا هم کمکت میکنه نزدیک تر بشی قشنگم

من تا ی ماه پیش میخوندم اما ازوقتی شکمم اومد جلو نفسم میگیره حتی نشسته ام میخوام بخونم اذیت میشم گفتم بچه بدنیابیاد بازم شروع میکنم هفته ی بعد زایمانم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون