2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم گیتار و پیانو بزنم

91 بازدید | 11 پست

عاشق موسیقی ام

ولی هم الان نمیشه بخاطر درس و ۲ سال بعد کنکورم هم اونقدری خانوادم پول دارن ولی خب فشار میاره هزینه کلاس و وسیله 

همیشه باید حسرتشو بخورم تا زمانی که مستقل شم که فک کنم ذوقش میره

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

منم خیلی دوست دارم

ولی خانوادم مخالفت کردن همیشه 

میگفتن همین مونده بری مطرب شی‌..🙂💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان وقتش نیس چون کنکوری هم هستی ....پسر من پیانو میزنه الان ب خاطر کنکور و درس های مدرسه  سه سال که فقط خودش هر از گاهی تمرین میکنه و دیگه نمیتونه بره کلاس تا بعد کنکورش

من ۳۶ سالمه دوست دارم گیتار یاد بگیرم به نظرت یاد میگیرم

اگه پشتکار و علاقه داشته باشی حتما

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

اگه واقعا به اون ساز علاقه داشته باشید هیچ موقع ذوقش نمیره همیشه برای بدست آوردنش هیجان دارید من هم سنتور و سه تار رو خیلی دوست داشتم کلاس سه تار  رفتم ولی هنوز سنتور جور نشده 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

سه تار رو اونطوری ننویس. ناراحت میشه طفلی

آره حواسم نبود 😂 درستش کردم 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

آخی. خوب کردی. الان پاک میکنم

خواهش میکنم نیازی نیست