2777
2789
عنوان

حین سزارین مشکل تنگی نفس داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 101 پست
پسر اینجوریه همش گرمته ادم دلش میخواد لخت بشه.همش انگار گر میگیری میخوای خفه بشی.لباس سبک بپوش زیر پ ...

خب پس طبیعیه

وای یه شبا بیدار میشم میبینم لباسامو دراوردم لخت خوابیدم بدون پتو حرارت داره بدنم 

🥺مرسی از راهنماییت گلم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو قشنگترین اتفاق زندگیمی پسرم💙🪻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن شبا به موقع بخوابی چون اگر دیر بخوابی نی نی هم به دنیا بیاد الگوی خواب نادر تو بارداری روش تا ...

پسر من شبایی که دیر میخوابم مثلا ۴ تا خوده همون ساعت که بیدارم در حال فعالیت و تکون خوردنه 

صبحا میخوابه تا ظهر متوجه میشم هیچ حرکتی نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی گلم هر دو قشنگ هست هم یزدان هم میران 😍

نگاهت قشنگه😍

میگم عزیزم چقدر وزن اضافه کردی از قبل بارداری تا الان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکترم در جریان هست ولی باید بگم اوایل بارداریم الرژی بود الان جدیدا دوباره برگشته

منم بینیم کیپ میشه مجبورم بادهن نفس بکشم تمام لب و دهنم خشک میشه یک سره بطری اب تودستم واقعا خسته شدم.

هفته ی بعد وقت سزارین دارم برم خلاص

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پسر من شبایی که دیر میخوابم مثلا ۴ تا خوده همون ساعت که بیدارم در حال فعالیت و تکون خوردنه صبحا میخو ...

به دنیا بیاد هم شبا نمیخوابه دیوونتون میکنه😂

تا وقت هست خوابتو اصلاح کن.

مثل پسر من اسفند ماهی میشه.

انشاالله به سلامتی بیاد تو بغلت.سالم و صالح.

نگاهت قشنگه😍میگم عزیزم چقدر وزن اضافه کردی از قبل بارداری تا الان؟

من کلا ۹ کیلو اضافه کردم تاحالا ولی شکمم مشخص نیست تو این دوهفته اخر یکم جلو اومده و بیرون رفتم دوسه نفر متوجه شدن باردارم اصلا لباس بارداری نخریدم همه لباسام بهم میشه فقط شلوار بارداری گرفتم به خاطر نی نی که ازاد باشه اذیت نشه  

به دنیا بیاد هم شبا نمیخوابه دیوونتون میکنه😂تا وقت هست خوابتو اصلاح کن.مثل پسر من اسفند ماهی میشه.ا ...

اره😭😂

چندهفته ای شما

من تاریخم ۱۰ فروردین انشالله سزارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کلا ۹ کیلو اضافه کردم تاحالا ولی شکمم مشخص نیست تو این دوهفته اخر یکم جلو اومده و بیرون رفتم دوسه ...

چ عالی رژیم رعایت کردی؟چنده وزنت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر اینجوریه همش گرمته ادم دلش میخواد لخت بشه.همش انگار گر میگیری میخوای خفه بشی.لباس سبک بپوش زیر پ ...

برا من دختر بود قسمت کمرم یخخخخخخ بود با هیچییییی گرم نمیشدم

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
منم بینیم کیپ میشه مجبورم بادهن نفس بکشم تمام لب و دهنم خشک میشه یک سره بطری اب تودستم واقعا خسته شد ...

من گاهی خروپف هم میکنم از بس ک بینیم کیپ میشه 🥴🙃 این هفته اخر خیلی سخت میگذره مخصوصا دکتر من که ۳۹ هفته تمام وقت داده میگم چی میشد اینو ۳۸ هفته و چهار روز برمیداشتی من راحت میشدم 🙃 خوابم ریخته بهم 

من گاهی خروپف هم میکنم از بس ک بینیم کیپ میشه 🥴🙃 این هفته اخر خیلی سخت میگذره مخصوصا دکتر من که ۳۹ ...

نگران نباش میگذره خدا حواسش بهت هست

من تو بدترین شرایط دنیاش آوردم الانم۶ماهشه پدرم دراومده از نق زدنا و بهونه گیری هاش

ان شاءالله قسمت شما😍

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
چ عالی رژیم رعایت کردی؟چنده وزنت

نه همه چی میخورم حتی نصف شبا هم غذا میخوردم صبونه هم دوبار میخوردم ولی کلا استعداد چاقی ندارم البته تحرکمم بالاست نمیتونم یه جا بند‌ شم الان۷۵ کیلو هستم ولی همین نه کیلویی هم که چاق شدم کسی میپرسه باور نمیکنه همه میگن تو اصلا چاق نشدی ورم هم نکردم دست و‌پام همون شکلی هست البته رعایت کردم نمک و خیارشور و ژامبون و فست فود نخوردم