2777
2789
عنوان

حین سزارین مشکل تنگی نفس داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خداروشکر کاش بر ماهم همینجوری پیش بره

نگران نباش.چیزی نمیشه همونجا تو اتاق عمل دکترای بیهوشی هواتو دارن مدام چک میکنن.

الان گرفتگی بینی طبیعیه.

آرامش بهترین چیز برای خودت و نی نی هست.

اصلا به این چیزا فکر نکن.

خیلی حس بدیه

نگران نباش.همش میگذره دو روز درد داری .من خودم موقع سزارین گریه میکردم.استرس داشتم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
نگران نباش.چیزی نمیشه همونجا تو اتاق عمل دکترای بیهوشی هواتو دارن مدام چک میکنن.الان گرفتگی بینی طبی ...

چرا بینی کیپ میسه من بشدت احساس خفگی دارم

نفسم نمیاد میترسم تو این سرما کنار پنجره خوابیدم و الا قطعا خفه میشم😭

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو قشنگترین اتفاق زندگیمی پسرم💙🪻

منم تو حاملگیم در حالت عادی خیلی سخت نفس می‌کشیدم اگه پله بالا میرفتم یا راه میرفتم که دو ساعت بعدش هنوز داشتم نفس نفس میزدم حین عمل هم آدم حس می‌کنه اکسیژنش کمه منم وسط عمل به دکترم گفتم اونم نمی‌دونم خواب آور یا بیهوشی زد وسطای عمل دیگه چیزی متوجه نشدم تا تموم شد انگار به هوش اومدم

انشالله بسلامتی فارغ شی واست دعا میکنماسم نیمی چیه😍

ممنون عزیزم سلامت باشی ان شالله خودت هم ب سلامتی فارغ شی و زایمان راحتی داشته باشی 🌸🌸🌸

اسم‌ نی نی هم باران 

منم تو حاملگیم در حالت عادی خیلی سخت نفس می‌کشیدم اگه پله بالا میرفتم یا راه میرفتم که دو ساعت بعدش ...

من در حالت عادی اوکی هستم اصلا تنگی نفس ندارم ولی خوب الرژی که بیاد سراغم عطسه و ابریزش و کیپ شدن بینی به راهه 

اره عزیزمشبا بدتر میشم خیلی میترسم بشدت گرمایی بودم فجیح تر شدم نفسمم نمیاد

پسر اینجوریه همش گرمته ادم دلش میخواد لخت بشه.

همش انگار گر میگیری میخوای خفه بشی.

لباس سبک بپوش زیر پنجره میخوابی یهو شکمت سرمانخوره چون بچه اصطلاحا میگن قلنج میکنه دل درد میگیری.

هوا هم آلودس.

میگذره خودتو سر گرم کن.

الان یهدجور نمیتونی بخوابی به دنیا بیاد هم جور دیگه نمیذاره بخوابی

ممنون عزیزم سلامت باشی ان شالله خودت هم ب سلامتی فارغ شی و زایمان راحتی داشته باشی 🌸🌸🌸اسم‌ نی نی ...

ممنون عزیزدلم

😍

به به چه اسم قشنگی

مام یا میزاریم یزدان یام میران

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو قشنگترین اتفاق زندگیمی پسرم💙🪻

من در حالت عادی اوکی هستم اصلا تنگی نفس ندارم ولی خوب الرژی که بیاد سراغم عطسه و ابریزش و کیپ شدن بی ...

من یادمه سر پسرم خونمون طبقه دوم بود وقتی پله ها رو میرفتم بالامی‌رسیدم خونه باید سریع کلمو می‌بردم بیرون از پنجره نفس می‌کشیدم حس میکردم الان خفه میشم