از وقتی باردارم الرژی گرفتم بینیم گاهی کیپ میشه به سختی نفس میکشم الان نگرانم حین سزارین ب مشکل نخورم بدبختی با دهنم نمیتونم نفس بکشم اسید معده ام میزنه بالا میترسم بپره تو گلوم تو حالت طاق باز نفس کشیدن همینجوری سخته
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نگاهت قشنگه😍میگم عزیزم چقدر وزن اضافه کردی از قبل بارداری تا الان؟
من کلا ۹ کیلو اضافه کردم تاحالا ولی شکمم مشخص نیست تو این دوهفته اخر یکم جلو اومده و بیرون رفتم دوسه نفر متوجه شدن باردارم اصلا لباس بارداری نخریدم همه لباسام بهم میشه فقط شلوار بارداری گرفتم به خاطر نی نی که ازاد باشه اذیت نشه
منم بینیم کیپ میشه مجبورم بادهن نفس بکشم تمام لب و دهنم خشک میشه یک سره بطری اب تودستم واقعا خسته شد ...
من گاهی خروپف هم میکنم از بس ک بینیم کیپ میشه 🥴🙃 این هفته اخر خیلی سخت میگذره مخصوصا دکتر من که ۳۹ هفته تمام وقت داده میگم چی میشد اینو ۳۸ هفته و چهار روز برمیداشتی من راحت میشدم 🙃 خوابم ریخته بهم
نه همه چی میخورم حتی نصف شبا هم غذا میخوردم صبونه هم دوبار میخوردم ولی کلا استعداد چاقی ندارم البته تحرکمم بالاست نمیتونم یه جا بند شم الان۷۵ کیلو هستم ولی همین نه کیلویی هم که چاق شدم کسی میپرسه باور نمیکنه همه میگن تو اصلا چاق نشدی ورم هم نکردم دست وپام همون شکلی هست البته رعایت کردم نمک و خیارشور و ژامبون و فست فود نخوردم