2777
2789
عنوان

باحال ترین و خنده دارترین سوتی هاتون رو بیان تعریف کنیین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 89 پست

دیگه یه بار جلومعلم فیزیکمون سوتی دادم 

پرسید راجب چی حرف می‌زنیم گفتیم غیبت پسرا رو میکنیم تو جمعمون گفت چی میگین گفتم هرچی فکرش رو می‌کنی خانم😂

اصلن من خدای سوتی های ابرو برکی هستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بگم

ی بار یکی از فامیل های دورمون رو دیدم تو بازار 

ک ی چادر پوشیده بود با تلفن گرم صحبت بود 

یکم هم قد کوتاه و تپل 

نمیدونم چطور شد افتاد ی رو مرده چادر رو هم کشیده شد رو سرشون ی حالی بود 😂

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

دیگه یه بار جلومعلم فیزیکمون سوتی دادم پرسید راجب چی حرف می‌زنیم گفتیم غیبت پسرا رو میکنیم تو جمعمون ...

😂 😂 😂 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

من سوتي زياد دادم😂ولي يه سري بد ابروم رفت سوتي ام نبودااا فقط ابروم رفت 

رفتم گوشيمو بدم گوشي فروشي درست كنه پسره گوشيم و گرفت دستش اين ور اون ور كرد يكم اخرش رفت گوگل واي همه سرچ گوگلمو خوند من همه چيز سرچ كرده بودم درمان درد قائدگي و ... حتي سايت پ ...و ..رن هم بود 

مدت هاست ديگه از اونجا رد نميشم😑

بعد دوماه نامزدمو دیدم 

جلوی سایه بان یه ساختمونی پریدم بغلش

همینجوری خیلی فضا معنوی بود یهو از تو آیفون داد زدن😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

سلام عزیزای دلم♥️🌹دخترای شیک پوش اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه "سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم حتما ببینید و سفارش بدید

🧷پیج اینستامون: sanjagh.collection

🧷سایت پوشاک سنجاق sanjaghcollection

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

پربازدید شد دعا کنید با عشقم ازدواج کنم و دانشگاه رشته خوب قبول بشمم 🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍