2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین بهم تلنگر بزنین 😭

72 بازدید | 8 پست

چندین ماه صرف ادم اشتباه کردم خودمو شکاک تعصبی خسیس آدمی ک ته دلم همش دلهره اینو داشتم نکنه الان ب کسی نگا کنه نکنه الان ک نیس جدب کسی بشه خانوما میدونن من چی میگم چون خانما حسشون قوی هس 

هیچوقت بابت هیچ چیز خیالم راحت نبود همیشه با رفنارای فوق تعصبی و بچگونه باعث اظطرتب و تنش توی من شد سطحشون فوق العاده از هر تطر از ما پایینتر بود با این وجود خاحوادش از من بدشون میاد

حالم وقتی نیس خیلی بهتره اما ی وقتایی ب سرم میزنه خانوما کمکم کنید خسته شدم دیگه خیلی الانم پریودم خیلی بد اثر گداشته روم

آنیلیام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مگه قحطیه پسره چرا باید عمرتو هدر بدی مگه برای خودت ارزش قائل نیستیتو لیاقتت بیشتر از ایناست

میدونم ولی انقد انقد قبولش نکردم چند ماه دنبالم اومد بعدش هم خسی نداشتم الانم ندارم اما انقد ایمکاراروگرد وابستگی برام ایجاد شده

آنیلیام

اخه مگه قحطیه پسره چرا باید عمرتو هدر بدی مگه برای خودت ارزش قائل نیستیتو لیاقتت بیشتر از ایناست

هیکوقت با ادم ب این بی لیاقتی نبودم با هرکسی بودم حداقل سرش ب تنش میارزید😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آنیلیام

میدونم ولی انقد انقد قبولش نکردم چند ماه دنبالم اومد بعدش هم خسی نداشتم الانم ندارم اما انقد ایمکارا ...

ببین عزیزم اوکی فلانی اصلا دنبالته خب؟

ولی ایا ادم مناسبی برای تو هست؟

چرا نباید با به ادم همه چی تموم بری تو رابطه؟

این ادمو که کلا بنداز دور تموممم

اگه ذره ای برای خودت ارزش قائلی

بعدم خودتو جمع کن روانتو ازین ادم پاک کن همه مثل هم نیستن که

ارامشتو بدست بیار بعدم اونی که لیاقتشو داری وارد زندگیت میشه

هیکوقت با ادم ب این بی لیاقتی نبودم با هرکسی بودم حداقل سرش ب تنش میارزید😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عیب نداره

چند ماه بوده 

یسریا کل عمرشون پای ادم اشتباه میره…

فقط خداروشکر کن که زودتر تموم شد

لطف خدا بوده

ببین عزیزم اوکی فلانی اصلا دنبالته خب؟ولی ایا ادم مناسبی برای تو هست؟چرا نباید با به ادم همه چی تموم ...

میدونم لخدا ولی میدونی بعصی وقت ادم نادون همه چیو میدونع باز حالش خوب نیس طول میکشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭الانم پریودم خیلی روم اثر گداشته

آنیلیام