2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاید♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 47 پست
توروخدا برای بابای منم دعا کنید این ضایعه ک تو حنجره اشه خوش خیم باشه. التماس میکنم

صلوات فرستادم براشون ان شالله سالم باشن 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هر کار کردم نتونستم تاپیک بزنم میشه برای سلامتی برادرم دعا کنید؟ ازتون خواهرانه خواهش میکنم😭😭😭 ...

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
التماس دعا🥺💙

محتاجیم به دعا🤲🏻🌹

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
حفظشم.واقعا نمیدونستم

اره یه مدت هرروز تلویزیون پخش میکرد

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
توروخدا برای بابای منم دعا کنید این ضایعه ک تو حنجره اشه خوش خیم باشه. التماس میکنم

🤲🏻🌹

مامان محمد جان مرسی که براش دعا کردی 

بعد از خدا امسدم به دعای شما خواهراست😭😭😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

با اشک دارم تایپ میکنم 

الهی خدا به شما و تک تک عزیزانت سلامتی بده تن سالم عمر طولانی و دل شاد عطا کنه 

خیلی قلب مهربونی دارید

محتاجم به دعات

دعا در حق دیگری خیلی گیراست

هم برای دیگران دعا کن

هم التماس دعا کن♥️

التماس دعا عزیزان 🌹

محتاجیم به دعا🤲🏻🌹

مامان محمد جان مرسی که براش دعا کردی بعد از خدا امسدم به دعای شما خواهراست😭😭😭😭😭😭😭😭😭❤️❤️❤️❤️ ...

ممنونم عزیزم لطف داری الان میرم نماز و زیارت عاشورا بخونم دعاتون میکنم بازم 

ان شالله سالم باشن همیشه

من هر کار کردم نتونستم تاپیک بزنم میشه برای سلامتی برادرم دعا کنید؟ ازتون خواهرانه خواهش میکنم😭😭😭 ...

حتما

ان شاءالله خدا کمکتون کنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹

۳ تا توحید خوندم التماس دعا

قربونت برم من چه قدر شما دوستان نی نی سایتی ها قلبتون پاکه😭😭❤️❤️❤️❤️

الهی خدا تن سالم و عمر طولانی و دل شاد به شما و عزیزانتون عطا کنه 

محتاج همیشگی دعا😭😭😭❤️❤️

براتون صلوات فرستادم 

ممنونم عزیزم لطف داری الان میرم نماز و زیارت عاشورا بخونم دعاتون میکنم بازم ان شالله سالم باشن همیشه

لطف کن برای منم دعا کنsevda

حاجت روا بشی

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.