2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95709 بازدید | 515 پست
شما ۱۰ ساله داره بهت خیانت میشه و شوهرت با میل خودش این همه پول خرج یه زن دیگه کرده و انقدر آدم کثیف ...

ممنون لطف کردین با اظهارنظرتون ،حتما ناراحت شدین بخاطر من وگرنه دشمنی که ندارین زخم رو زخم بزنید درسته؟😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلهخانواده همسرم حامی من هستن منتها کاری از دستشون برنمیاد...همسرم هم فریب که چ عرض کنم خب من چندین ...

خدا خودش این گره رو باز کنه.

درک میکنم چون  اونا احساس زرنگی میکنن برات مهمه ک حق تو بگیری.

آه مظلوم دامن گیره.

شپوهرمن ساده است ،ساده ی واقعی

ساده نیس عاشقه و تورو ده ساله ساذه لوح فرض کرده که درستم هست

فهمیدی و بازم پاش موندی و گذاشتی رو حساب سادگی که باهذت ازدواج کرده و تمام لحظات خاستگاری و عقد و عروسی با دوست دختر مجردیش کات نکرده بوده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

خب شما که هیچ کاری نمیخوایید بکنید ما چی بگیم الان دقیقا !؟! یه طلاق هست و شکایت و دم درشون رفتن که ...

حس میکنم عصبی شدی😂

آروم باش خواهر اینجا نی نی سایته الان راهکار میدن دوستان

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
ممنون لطف کردین با اظهارنظرتون ،حتما ناراحت شدین بخاطر من وگرنه دشمنی که ندارین زخم رو زخم بزنید درس ...

زخم چرا بزنم مگه من اصلا شمارو میشناسم؟ شما هر روزی که تو این ازدواج بمونی داری به خودت زخم میزنی همون سال اول که فهمیدژ خیانت کاره جدا میشدی الان اوضاعت ۱۰۰۰۰ برابر بهتر بود

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

عین این قضیه واسه زن همسایه پیش اومد مرده برای اینکه زنی که قبلاً باهاش بود رو تهدید کنه تا پولش رو پس بده عکس دونفره شون که نیمه لخت بودن واسه شوهر طرف فرستاد یه روز ظهر چند نفر قمه به دست اومدند ریختن خونشون تا میخورد زدنش زن بدبختشم دستش چندین بخیه خورد و مرده رگ دستش قطع شده و از کار افتاده شده نه تنها به پولشون نرسیدن آبروی مرده رفت و به جرم مزاحمت رفت زندان و هزار بدبختی دیگه 

همسراشون چقد مزخرف و سیب زمینین ک فهمیدن و تتها کاری ک کردن بلاک کردن بوده

تابلوئه شوهراشون با زناشون همدست بودن واسه تیغیدن.

به این مردا میگن قرمساق دیگه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عین این قضیه واسه زن همسایه پیش اومد مرده برای اینکه زنی که قبلاً باهاش بود رو تهدید کنه تا پولش رو ...

ای خداااا چرا این زنای هرزه اینجور شوهرایی دارن که ازشون حمایت میکنه 

بخدا قسم که این زنای هرزه شانس دارن

اینکه گفتین ابوریحان بیرونی و ابن سینا این مسائل رو تایید کردن، منبعتون چیه دقیقا؟

عین خرافاته این چیزی که میگین ولی حتی اگر نباشه، خودتون تاپیک بزنین، مزاحم یه کاربر دیگه و تاپیکش نشین