2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93241 بازدید | 515 پست

شوهرت خودش ب میل خودش پول میداده به اون خانم

حالا میخاین ب زور ازش بگیرین؟

معلومه ک نمیده

هرکی هم باشه نمیده 

تهش هم میگه میخاستی ندی!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگیت به بادم بند نیست

شوهرت خیانت کار و هول

با همچین آدمی باید بسازی تا آخر عمر

طلاق نمیگیری

12 سال خیانت کرده 

مطمئن باش جنسی هم بود 

تو کل این داستان ها دنبال پولی؟ 

عزیزم در جریان باش هرچی داده با رضایت و میل داده پس حقشه ک پولش بره 

واقعا کجای کاری شما

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خب پس اگر ندازه ۶ میلیارد کجاست الان!!!! بیین چه  طلاق بگیری چه نگیری شوهرت آدم نیست ببخشید چون تامیک زدی منن اتفاقی خوندم باید خواهانه بهت میگفتم حیف ی لحظه عمرت کنار همچین مردی باشه واقعا مردا خیلی‌هاشون حماقت میکنن ولی شوهر تو دیگه خیلی کارش خرابه با ی زن متاهل رفته تو رابطه با خواهرشم خوش گذرونی میکرده ۶ میلیاردم ریخته تو جوب آب شوهر لون زنم عین خیالش نیست چون پولارو گرفته شایدم نقشه هردوشون بوده که شوهرتو تیغ بزنن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤