2777
2789
عنوان

شبا تا چه حد آزاد میخابین

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 73 پست
یکی این مورد یکی هم صدای .... رو هم بچه بشنوه خیلی تو روحیش تاثیر میذاره حتما باید رعایت بشه بچه بلو ...

بااین که اینچیزارو  میدیدم تا سال اخر راهنمایی نمیدونستم یعنی چی فقط میترسیدم از پدر مادرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگ من بیشتر از ۹۰سال عمر کرد موقع خواب کلاه میزاشت به ما هم میگفت سرلخت نخوابین

چه جالب قدیمی ها هرچی میگفتن بعدا به حرفشون می‌رسیدیم 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من‌دو تا ‌پسر کوچیک دارم بعد از الان دارم غصه میخورم چند سال دیگه نمیتونم مثل الان تاپ شورتک بپوشم

پیش پسر بچه که اصلا نمیشه باز دختر بهتره 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

چرا میگف سر بخت نخوابین؟

میگفت مریض نمیشین اینطوری

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
لباس تور؟🤣می‌رفته واسه بابات پری دریایی بشه

یادمه صورتی کمرنگ بود یادش بخیر کاش اون روزا بود خداقل مامانم شادو خوشحال بود به روز بود الا چی حتی یه لباس خواب نداره اون موقع کمدش پر بود

زمستون هوای سرد با این کمبود انرژی چی بپوشیم غیر لباس گرم؟.شلوار پشمیژاکت بافتنیجوراب کامواییکلاهم د ...

اووههه چه خبره من فوقش تی شرت و شلوار 

تیشرت و شلوار

پسرم ۱۲/۵ سالست و سن حساس رعایت میکنم

کوچکتر بود تاپ و شلوارک هم میپوشیدم اما الان اصلا

ولی در کل با هر پوششی موقع خواب باید لحاف سنگین بکشم روم حتی تو گرمای تابستون

لحاف سنگین روم نباشه خوابم نمیبره