2777
2789
عنوان

حالم خییییییلی بده 😭 چقد احمقم با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 108 پست
ینی همش یه ربع کنار دختره هست؟ شبا هم خونه دیر میاد؟

نه.اون یه ربع میره دنبالش از سرکار میبره خونش.بعد گاها نمیاد خونه میمونه پیش دختره.گاهی تا یازده شب.بعد برای خواب میاد خونه.کاش همونم نیاد.من نمیدونم شوهرم چرا نمیره اونو بگیره منو ول کنه.بارها گفتم بسه دیگه اذیتم نکن بریم شهرستان پیش خونه بابام یه خونه اجاره کن برای منو و دخترام تو بمون همینجا.نمیزاره.با بچه ها تهدیدم میکنه میگه خودت میخای برو .بچه ها رو عمرا نمیدم بهت.میدونه منم بدون بچه ها جایی نمیرم.آدم شری هم هست میترسم حرفی بزنم یا کاری بکنم شر درست کنه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اره بابام گفت طلاق بگیر بچه هاشو بده میفرستم خارج ازکشور پیش عمه هات برو دنبال زندگیت میدونستم اگ ...

منم دردم بچمه فوقالعاده بچه حساسیم هست بمیرم براش عشق پدر مادرو درک نکرد ولی میخوام تا میتونم براش تلاش کنم تا آینده خوبی نصیبش بشه ما که آرزوهامونو کشتیم حداقل بچه هامون برسن به چیزایی که میخوان حیف از جوونیمون که به فنا رفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ اون عادت ب خیانت یاهرچیزدگه ای کرده نمیتونه ترک کنه😐😥شایداسم دوس دختراشوبه اسم دوستاش سیوکرده ی ...

نه شماره هاشونم فرستاده ینی عکسی ک گرفته شماره ها زیر اسم هست تازه من همه شماره دوستاش و تو یه دفترچه نوشتم 😐 در دوران جاهلیتم ک هنوزم در همون دوران بسر میبرم  کلا خیلی پیگیرممممممم وای خدایا شفا بده 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

نه.اون یه ربع میره دنبالش از سرکار میبره خونش.بعد گاها نمیاد خونه میمونه پیش دختره.گاهی تا یازده شب. ...

کار درستی میکنی

ولی برای همیشه نمون 

تا وقتی بچه هات حق انتخاب داشته باشن بمون

تو هم دل داری آدمی احساس داری

تا میتونی ازش پول بکن

کار درستی میکنیولی برای همیشه نمون تا وقتی بچه هات حق انتخاب داشته باشن بمونتو هم دل داری آدمی احساس ...

دائم قسط و قرض و چک داره.پولم نداره که حداقل با پولش خوش باشیم.دنبال کار در منزل بودم اونم پیدا نکردم.خلاصه از همه جا بدبیاری میاد دیگه

چرا وقتی زنگ میزنی جواب نمیده یا مشغوله دوباره زنگ میزنی؟برای خودت احترام قائل باشاون وقتی شمارتو بب ...

نمیدونم چرا اینکارو کردم ... اتفاقا ادم باعرت نفس خیلی بالایی ام ... اما گاهی وقتا یه همچین رفتارای هیجانی ازخودم بروز میدم  بعدش پشیمون میشم  کنترل احساس و هیجانم و ازدست دادم  تواین مسئله

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

ببین تو با هزار سختی برگشتی به این زندگی برای بچه هاتبه کاراش بی توجه باشداری خودتو نابود میکنیاصلا ...

روزی ده بار تک تک کلماتت و بابام بم میگه ... اما نمیدونم چرا تومخیله ام نمیگنجه باز یدفعه جوگیر میشم و رفتارای هیجانی نشون میدم 

نگو اینجوری عزیزم ما تو ایران زندگی میکنیم که حق حضانت با مرده و زن هیچ حقی نداره خیلی از این مادرا ...

عزیزم مگه شما چقدر مبخوای زندگی کنی که اونم کلا با ناراحتی باشه؟ چرا سعی نمیکنید هر چیزی و که قبول کردید بعد از اون به شادی خودتون فکر کنید

با خیانت و ببخشید و شاد زندگی کنید و تو هر دعوایی پای گذشته رو وسط نکشید ، عین آدم زندگیتون و بکنید

یا نبخشید و سختی هاش و به جون بخرید ولی بازم خوب زندگی کنید

اکثر خانم های اینجا مشکلاتشون اینه سیاست ، زبون ، علم و در حقیقت شجاعت درست و شاد زندگی کردن و ندارن

خودشون و بدبخت میبینن و بچه هاشونم بدبخت میکنن ( در حالی که فکر میکنن  با فداکاریشون ، دارن بچه هاشونو به بهترین نحو بزرگ میکنن) 

کار اداری ک دیگه شب نیست من شب زنگ زدم از ۵ ب بعد ... ولی همش و قبول دارم و حق گفتی 😔 زبان واسه دفا ...

خب سعی کن با محبت بکشونی سمت خودت

باید از اول شروع کنی ، اعتماد و عشق و بسازی

سخته ولی اگه بخوای میشه

روزی ده بار تک تک کلماتت و بابام بم میگه ... اما نمیدونم چرا تومخیله ام نمیگنجه باز یدفعه جوگیر میشم ...

چونگ وابسته ای

اون دنبال خوشی های خودشه و تو دنبال اونی

خوشی هات رو روی کاغذ بیار با چی خوشحال میشی همونارو انجام بده

دیگه فرصتی باقی نمیمونه که بهش فکر کنه

ببین ما با عادت زنده ایم سعی کن عادت کنی تماس نگیری پیگیر نشی 

دنبالش نباشی

عادت کن دنبالش خوشی های خودت باشی

ببعد مدتی این میشه رفتارت و تمیتکنی ترکش کنی

اون موقست که شوهرت میفته دنبالت

همه چیز حس میشه حتی اگه نخوای. طرف بفهمه

تو با زنگ زدنات داری بهش میگی من پیگیرتم  نگس هم حس میشهه

حالا اگه تو جواب تماس ندی دنبال رسیدگی به خودت باشی 

خوش باشی 

اونم حس میکنه و میفهمه 

اونوقت احساس خطر میکنه

دائم قسط و قرض و چک داره.پولم نداره که حداقل با پولش خوش باشیم.دنبال کار در منزل بودم اونم پیدا نکرد ...

تو چرا دنبال کار باشی

یدرک که قرض داره بگو پول میخوام برای موهام وو... بیشتر بگیر و پس انداز کن

پول بگیر برای خودت طلا بخر

تو چرا دنبال کار باشییدرک که قرض داره بگو پول میخوام برای موهام وو... بیشتر بگیر و پس انداز کنپول بگ ...

قسط و قرض برای خونه و زمینه باید پرداخت بشه چون برای دخترامه.دیگه من اگ خرج آرایشگاهو لباسم بکنم نمیتونه قسط بده و زمین از دست میره.بخاطر دخترام مجبورم.

وگرنه کم تو فامیل نداریم ک زنا هرروز آرایشگاهن و لباس و...منتها هیچی ندارن دیگه.یا باید از اول پولدار باشی ارث برسه چن تا خونه و ماشین و ...ک خوش بگذرونی یا باید سختی بکشی ک ب اینا برسی.اگ اینا رو بخوای باید سختی بکشی.ب قر و فر بخای برسی باید قید اینا رو بزنی.بالاخره سه تادختر بسیار خرج دارن من دختر بزرگم کلاس زبان و طراحی میره هزینه خورد و خوراک و لباسشون واقعا زیاده.من مجبورم از خودم بزنم برخلاف میلم

خب سعی کن با محبت بکشونی سمت خودتباید از اول شروع کنی ، اعتماد و عشق و بسازیسخته ولی اگه بخوای میشه

چجوری میشه ؟ درحالی ک جای خنجراش روی گوشه ب گوشه ی روحم هنوز تازه اس  هنوز خوب نشده چجوری میتونم...😔