2777
2789
اره حرف شما متین زشت اصلا کلمه مناسبی نیس ولی بعضیا دیگه رکن

کاش بدونیم رک با بی ادبی فرق داره بخدا... پشت هر کاربری یه آدم هست که دل داره از سنگ درست نشده

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم اینجوری نباش اینا اگه میان اینجا تایپک میزنن عکس میزارن فقط برا اینه که تعریف بشنون از انتخ ...

خب من که گفتم شوهرش سرتره باید خوش حال باشه که 😐 

خب یعنی باید میگفتم بهم میان؟ خیلی باهم فرق دارن  به لحاظ قدی ظاهری حتی تیپ و قیافه  اینکه نظر خواستن نداشت ی بچه هم متوجه میشه منم نظرمو رک گفتم خب دروغ نمیتونم بگم ولی مودبانه گفتم بی احترامی نکردم که

ولی باشه من معذرت می‌خوام ازاستارتر وبقیه به هرحال  

کاش بدونیم رک با بی ادبی فرق داره بخدا... پشت هر کاربری یه آدم هست که دل داره از سنگ درست نشده

درسته 

دل شکستن تاوان داره 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

استارتر من که منظوری نداشتم وقصد بی ادبی نداشتم خب زیبایی ازنظرهرکسی فرق می‌کنه چهره شما تو سلیقه من نیس چون ازسبک آرایشتون خوشم نیومدشاید بخاطر  زاویه عکستون هم هست دیگه به هرحال ببخشید 

خواهشاً کسی ریپ نزنه 

تمام کامنتای که برای استاتر نظر دادی همشون

من که بی ادبی نکردم اگه نطررک دادن بی ادبیه که همه باید تملق و چاپلوسی کنن ازهمینه که این مملکت وضعش اینجوری شده چون فقط یاد گرفتین ازهم تعریف بیخودی کنید اگه این کارتون رو خوب میکنید بقیه کاراتونم خوب باشه لطفا نه ک فقط تطاهروریا همین الانش خیلیا بیخودی بهم حرف زدن حتی تهمت زدن من که نمیبخشم بخاطر ی نظر صادقانه  

من که بی ادبی نکردم اگه نطررک دادن بی ادبیه که همه باید تملق و چاپلوسی کنن ازهمینه که این مملکت وضعش ...

همین رک گفتن خیلی بی ادبیه خییییلی لباس نخریده که اگر اونم میخرید نیاید اینجوری جواب بدی ... باید اول نقاط مثبت رو بگی بعدش منفی رو اگر اشیا بود... راجع به یه شخص که قلب و روح داره میتونی بگی خوشبخت بشید و... نیازی به چاپلوسی نیست بعدش مکه قرار بهمون چیزی تعلق بگیره که بخوایم چاپلوسی کنیم؟فقط قرار دل نشکنیم همین... این نظر منه... کلا ادمی هستم که مثبت فکر میکنم و نظر میدم همین هم دریافت میکنم.

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم