2777
2789
عنوان

همسایمون متولد 80 پنج تا بچه داره باورتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنبال زمين و ماشين طرح مادران هستن🤐🥴

شما هم اگر دستت میرسید گرفته بودی چه اشکال داره وقتی پرداخت میشه بگیرن ولی مسلما این حرفتون روی کینه ای هست که معلوم نیست منشاش کجاست جون بچه عروسک نیست کسی به خاطر این جیزا اونو به دنیا بیاره بچه روباید یه عمر مواظبت کرد اینو هنوز نمیدونید

ایشون باعشق بچه هاشو بزرگ میکنه حتما که ۵تا اورده لازم به دلسوزی نیست

چیزایی که ازش توصیف کرد نشون دهنده این نبود اگه با دقت خونده باشی..شوهر بیکار. بچه ها ولو اینور اون ور.خودشم فرار از زندگی 

عشق موج میزنه 

وقتی عقل نباشه جون در عذابه حالا شما ۱۰ تا بیار

چیزایی که ازش توصیف کرد نشون دهنده این نبود اگه با دقت خونده باشی..شوهر بیکار. بچه ها ولو اینور اون ...

شما هم باور کردین 😑 میدونین یک نفر چقدر باید سرش توی زندگی مردم باشه تا این چیزا رو از همسایه بفهمه ؟ پس مشخصه داره الکی از خودش درمیاره از اینایی که یکسره نشستن کنار پنجره آمار همسایه ها رو درمیارن 😏 کار دیگه ای ندارن

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
دروغ نگو؟ بابا خواهر من ۸۵ هست تازه امسال کلاس ۱۲ هست

نه کاملا جدی میگم 🥺

ولی اشتباه محض است آدم قید آرزو هاشو میزنه

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
خخخخ خیلی خری طرف میاد خودش زندگی نامشو واسه ما تعریف میکنه

اره 

با پنج تا بچه بیکار مونده که میاد دو ساعت برای شما داستان تعریف می‌کنه 😏😏

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
توام از اونا هستی هر روز تولید مثل میکنی 🤣

اینم به تو ربطی نداره گ.... جان 

مهم اینه که امثال تو بچه دار نیارین☺️☺️ تا جامعه کم کم پاک بشه از شماها