2777
2789
عنوان

همسایمون متولد 80 پنج تا بچه داره باورتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 88 پست
ببخشید هاشما مگه تربیت بچه هاشون ودیدین که اینطور دارین صحبت میکنید

شما اگه کانل میخوندی می دیدی نوشته شوهرش بیکاره. بچه ها ولو تو خیابون و راه پله کثیف و...

مشخصه نمیشه به ۵ تا بچه قد و نیم قد درست حسابی رسید

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
معمولیه وضعشون، توی تهران زندگی میکنه اونم طبقه بالای پدرشوهر

پس داره در حق بچه هاش ظلم میکنه. تاپیک پربازدید چند روز قبل یادتونه که. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزوی منو داره زندگی می کنه

منم دوست داشتم زود ازدواج کنم 4 تا بچه داشته باشم

خودم از کم فرزندی خیلی اذیت شدم و میشم

دوست داشتم بچه ها 4 تا باشن پشت هم

ولی خب اولا دیر ازدواج کردم

ثانیا واژینیسموس هستم و اندر خم یک کوجه.... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

من گفتم هیچکس نمیتونه خوش بگذرونه؟ از خوشبختیت خوشحالم ولی فک کنم مفهوم جوونی برای منو شما فرق داره.

فرمودید جوونی نکرد .

عرض کردم از کجا میدونید ؟

شاید زندگی ایدهالش همینی هست که الان داره میگذرونه .

چه اشکالی داره واقعا؟

کی گفته آدم نمیتونه با شوهرش و بچه هاش خوش بگذرونه و جوونی کنه؟جوونی کردن یعنی چی؟بشخصه بهترین لحظات ...

اره ولی تو سن کم با ۵ تا بچه با این وضع گرونی و جامعه بد ؟ 

مگه اینکه طرف خیلی  پولدار باشه و یکی باشه بهش کمک کنه مثل زن رونالدو 😂💔

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
فرمودید جوونی نکرد .عرض کردم از کجا میدونید ؟شاید زندگی ایدهالش همینی هست که الان داره میگذرونه .چه ...

اسی گفت 

گفته میخوام فرار کنم برم آلمان 

شکسته شده خیلی 

نه بعضی شهر ها زود ازدواج میکنند هنوز

نمی‌دونم 

من ۳۲ سالمه تازه الان حس می کنم آمادگی مادر شدن دارم

دختر تو اون سن چه آمادگی واسه مادری داره اخه

درست نیست

نظر شخصیمه

با احترام به رسوم بقیه جاها

اره ولی تو سن کم با ۵ تا بچه با این وضع گرونی و جامعه بد ؟ مگه اینکه طرف خیلی پولدار باشه و یکی باش ...

سنه ملاک نیست 

تربیت مهمتره .

چه بسا آدمی که تو 20 سالگی مثل 35 ساله ها فکر میکنه و برعکس...

سختی شرایط اقتصادی هم همیشه بوده چیز تازه ای نیست .

فرمودید جوونی نکرد .عرض کردم از کجا میدونید ؟شاید زندگی ایدهالش همینی هست که الان داره میگذرونه .چه ...

از اونجایی که تو این سن کمش 5 تا بچه داره و قربانی کودک همسری هستش منو یسری کاربرا گفتیم. 

درضمن من اشکال نگرفتم نظرمو گفتم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

نمی‌دونم من ۳۲ سالمه تازه الان حس می کنم آمادگی مادر شدن دارمدختر تو اون سن چه آمادگی واسه مادری دار ...

دقیقا من خودم ۲۰ سالمه  ازدواج نکردم و حوصله بچه هم ندارم 

خیلی سخته

سنه ملاک نیست تربیت مهمتره .چه بسا آدمی که تو 20 سالگی مثل 35 ساله ها فکر میکنه و برعکس...سختی شرایط ...

عزیز دلم درسته ولی شما خودت میتونی ۵ تا بچه به دنیا بیاری و بزرگ‌کنی ؟ خب خیلی سخته قدیم فرق داشته بچه ها خودشون کاراشون میکردند ولی الان جامعه فرق کرده و اینکه اره گرونی همیشه بوده ولی من پدرم قبلا با حقوقش خونه خریده ماشین خریده ولی الان  دوتا دندونمون رو بخواییم درست کنیم حقوقش تموم شده 💔 

چند سالته ؟ بچه داری؟ 

شما اگه کانل میخوندی می دیدی نوشته شوهرش بیکاره. بچه ها ولو تو خیابون و راه پله کثیف و...مشخصه نمیشه ...

عزیزم ایشون فکر نمیکنم انقدرام از ریز زندگی اون خانوم خبر داشته باشه نوشته شوهرش همش خونس که خب عجیبه ادم انقد خبر داشته باشه که شوهر همسایه دقیقا چه وقتایی خونس ایشون فقط نمیدونه چیکارس خیلیا هستن تایم کاری مشخصی ندارن یا تو خونه کار و بیزینس میکنن مثل برنامه نویسا ولی درامدشون عالیه نمیشه که طرف بیکار باشه بعد انقدر بچه بیاره خودتون میدونید هزینه ها سرسام آوره و کسی نداشته باشه هزینه های اولیه و یه لقمه نونشم نمیتونه بده پس این حرف دور از باوره

حالا با کودک همسریش موافق نیستم ولی الان تو این سن دیگه به اندازه ای رسیده که عقلش حکم کنه و خواسته این سبکو ادامه بده 

بعضیا هستن فقط درمورد زندگی خودشون میگن زندگی ما به کسی ربطی نداره ولی تو زندگی بقیه راحت اظهار نظر میکنن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
دقیقا من خودم ۲۰ سالمه ازدواج نکردم و حوصله بچه هم ندارم خیلی سخته

خب همین دیگه بچه داری راحت نیست سختیای خودش داره که اجر بالاییم داره مخصوصا تو این زمونه پس اگر شما حوصلشو ندارین دلیل نمیشه همه مثل شما فکر کنن که