معمولیه وضعشون، توی تهران زندگی میکنه اونم طبقه بالای پدرشوهر
پس داره در حق بچه هاش ظلم میکنه. تاپیک پربازدید چند روز قبل یادتونه که.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سنه ملاک نیست تربیت مهمتره .چه بسا آدمی که تو 20 سالگی مثل 35 ساله ها فکر میکنه و برعکس...سختی شرایط ...
عزیز دلم درسته ولی شما خودت میتونی ۵ تا بچه به دنیا بیاری و بزرگکنی ؟ خب خیلی سخته قدیم فرق داشته بچه ها خودشون کاراشون میکردند ولی الان جامعه فرق کرده و اینکه اره گرونی همیشه بوده ولی من پدرم قبلا با حقوقش خونه خریده ماشین خریده ولی الان دوتا دندونمون رو بخواییم درست کنیم حقوقش تموم شده 💔
شما اگه کانل میخوندی می دیدی نوشته شوهرش بیکاره. بچه ها ولو تو خیابون و راه پله کثیف و...مشخصه نمیشه ...
عزیزم ایشون فکر نمیکنم انقدرام از ریز زندگی اون خانوم خبر داشته باشه نوشته شوهرش همش خونس که خب عجیبه ادم انقد خبر داشته باشه که شوهر همسایه دقیقا چه وقتایی خونس ایشون فقط نمیدونه چیکارس خیلیا هستن تایم کاری مشخصی ندارن یا تو خونه کار و بیزینس میکنن مثل برنامه نویسا ولی درامدشون عالیه نمیشه که طرف بیکار باشه بعد انقدر بچه بیاره خودتون میدونید هزینه ها سرسام آوره و کسی نداشته باشه هزینه های اولیه و یه لقمه نونشم نمیتونه بده پس این حرف دور از باوره
حالا با کودک همسریش موافق نیستم ولی الان تو این سن دیگه به اندازه ای رسیده که عقلش حکم کنه و خواسته این سبکو ادامه بده
بعضیا هستن فقط درمورد زندگی خودشون میگن زندگی ما به کسی ربطی نداره ولی تو زندگی بقیه راحت اظهار نظر میکنن