2777
2789
عنوان

می‌خوام از کارم انصراف بدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 64 پست
وای دیگه نرو چی ازت میمونه چند سال دیگه با حقوقش کاری ندارم ولی سه ساعت مسیر منطقی نیست اصلا فرسوده ...

دندونم دو هفته اس درد میکنه وقت نکردم برم دندون پزشکی ! 

مرخصی هم ندارم ، انگار ربات گیر آورده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا از همه نظر تحت فشارم روزی ۶ ساعت تو راهم ، مدیرم اصلا درک نمیکنه فکر کن صبح ساعت ۵ میرم که ۸ ا ...

حتی یکروز بری سر همچین کاری ظلم ب خودت کردی 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

واااااخب معلومه انصرافاین چ شغلیه ک انقد بده؟همین ک جمعه ها تعطیل نیستی و انقد مسیرش برات دوره معلوم ...

دقیقا 

عملا ۵ تومن برام میمونه...

بعد مدیره اون روز کلی تخریبم کرد که بهتر از اینجا گیرت نمیاد 

خیلی جاها ماه اول کارآموزیه ، من لطف کردم بهت حقوق دادم 

چه می‌دونم عجولی ، صبر داشته باش 

اندازه ۲۰ میلیون کار کن که ۱۰ تومن بهت بدم 😑

من ی جا کار میکردم  درمانگاه خوبی بود 

۴۵ دیقه توراه بودم!

قیدشو زدم  بااینکه حقوقش بالا بود

آدم توی راه طولانی تحلیل میره واقعا

اونم چی؟ ۶ ساعت راه... مجبوری مگه آخه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دندونم دو هفته اس درد میکنه وقت نکردم برم دندون پزشکی ! مرخصی هم ندارم ، انگار ربات گیر آورده

ول کن توروخدا منم تازه فارغ التحصیل شده بودم یکی دو سال جاهای دور میرفتم بخدا سرویس شدم بعد دیگه اومدم تو محله خودمون یه کار لول پایین تر انجام دادم اما راحتتر بودم استرسم کمتر بود بنظرم مسیر کار از خود کار مهمتره

به نظرم نزار ازت بیگاری بکشه بیا بیرون دنبال کاری باش که حداقل بیمه داشته باشه

یا رب مبادا گدا معتبر شود 

طرف با کلاهبرداری و چرب زبونی یه پول به جیب زده ، شده مدیر 

حالا گذشته اش یادش رفته ، درک نمیکنه کارکنانش رو 

دقیقا عملا ۵ تومن برام میمونه... بعد مدیره اون روز کلی تخریبم کرد که بهتر از اینجا گیرت نمیاد خیلی ج ...

اشتباه میکنی بخدا

برای خودت ارزش قائل باش و سر هرکاری نرو

حقوقش کار ندارم اصن

۵تومن واقعا جای بحث نداره

مشکل اصلی دور بودن و تعطیلی نداشتن‌ت توی هفته‌س

ول کن توروخدا منم تازه فارغ التحصیل شده بودم یکی دو سال جاهای دور میرفتم بخدا سرویس شدم بعد دیگه اوم ...

الان باید بخوابم که ۴ بیدار بشم , ۵ برم 

که ۸ اونجا باشم 😑

اشتباه میکنی بخدابرای خودت ارزش قائل باش و سر هرکاری نروحقوقش کار ندارم اصن۵تومن واقعا جای بحث نداره ...

مدیره خیلی خوب بلده چرب زبونی کنه 

رسما ادمو قانع می‌کنه ، منم روز مصاحبه از سر ناچاری قبول کردم چون جای دیگه کار پیدا نکردم

ولی الان مثل چی پشیمونم 

۱۰۰ میلیون هم سفته دادم