2777
2789
عنوان

می‌خوام از کارم انصراف بدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 64 پست

من سر کار ک میرفتم. خونمون پرند بود محل کارم تهران خیلی سخت بود در روز ۴ ساعت تو راه بودیم. اگه میتونی ی کار دیگه پیدا کن بیمه هم ک نداری

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

اسی آدم میمیره ک اون موقع اول شغل پیدا کن بعد

به خدا جنازه ام 

حتی نمیتونم اعتراض کنم ، فقط میگه غر نزن 

اون روز اومده حقوق بده ، نشسته دقیقه به دقیقه ای که اونجا بودم رو حساب کرده 

ساعتی ۳۵ تومن ، انگار کارگر گرفته 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ۸ تومن حقوقه ولی ماهی ۲٫۵۰۰ هزینه رفت و آمدم میشه غذا هم با خودمه عملا ماهی ۵ تومن برام میمونه

زده میشی از کار کردن با این شرایطی که گفتی به هیچ کاری نمیرسی اگه میبینی نمی تونی بیا بیرون به خودت استرس نده جسمت مهم تره

زده میشی از کار کردن با این شرایطی که گفتی به هیچ کاری نمیرسی اگه میبینی نمی تونی بیا بیرون به خودت ...

به خدا کمر درد گرفتم تو این اتوبوس و مترو لعنتی 

اگه حقوقم ۱۵ تومن بود ، راضی بودم 

چون من عملا کار سه نفر رو براش انجام میدم ( ادمین پیج ، پشتیبانی ، تولید محتوا و..) 

ولی اصلا به چشمش نمیاد ، همش میگه مگه چکار می‌کنی 

به خدا جنازه ام حتی نمیتونم اعتراض کنم ، فقط میگه غر نزن اون روز اومده حقوق بده ، نشسته دقیقه به دقی ...

واااا بگو از دماغت بیاد الهی 

اره واقعا از ۵ صبح تا ۹ شب بیرون باشی جون میخاد واقعاااا

خدا ب پولت برکت بده 

ولی ارزش نداره 

برو دیوار بگرد شغل پیدا کن

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
به خدا کمر درد گرفتم تو این اتوبوس و مترو لعنتی اگه حقوقم ۱۵ تومن بود ، راضی بودم چون من عملا کار سه ...

خب تو یکاری کن اگه قصد رفتن داری نگو یهو بیا بیرون وقتی بی نیرو شد میفهمه چکار میکردی براش

وااااا

خب معلومه انصراف

این چ شغلیه ک انقد بده؟

همین ک جمعه ها تعطیل نیستی و انقد مسیرش برات دوره معلومه ک ارزش نداره با این حقوق

آدم بیکار باشه بهتر از کار با هر شرایطیه

هزینه رفت و آمدت رو هم درنظر بگیری دیگه چیزی نمیمونه برات

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.