2777
2789
عنوان

شوهرم جای خوابش رو جدا کرده

278 بازدید | 44 پست

سلام من 3 ماهه عروسی کردم حدود یک هفته ای میشه ک شوهرم مریض شده و 4 شب پیش وقتی ک صب از خواب بیدار شدم دیدم شوهرم نیستش ما چون اتاقمون سرده توی سالن میخوابیم دیدم ک شوهرم رو تخت خوابیده صب رقت سرکار و اومد چیزی ب روش نیاوردم دیدم خودشم خودشو زده ب اون راه پرسیدم دیشب دلیلی داشت جاتو عوص کردی؟ گف هم بدخوابی تا صب نزاشتی بخوابم مریص بودم خوابم نبرده هم ترسیدم تورو مریص کنم همون روزم اتفاقا منم مریض شدم ولی بازم شبش گف جدا بخوابیم مریص میشی گفتم اوکی الان 4 شبه با ااینکه خودمم مریصم من تو اتاق سرد میخوابم اون تو سالن حتی چیزیم نمیگه خیلی مشکوکم و دلم گرفته میشه کمکم کنین؟ 🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلااا به روی خودت نیار

تو سالنم بخواب مریضی بدتر نشه

ودر نهایت برای رابطه اومد پس بزن بگو نمیتونم میل ندارم 

روحیم خوب نیست 

یه جوری سرد رفتار کن ک بترسه ازدستت میده

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

برو بقلش کن بخواب پیشش

منم سال اول پیش شوهرم خوابم نمی‌برد عادت نداشتم پیش کسی بخوابم نیمه شب شوهرم بیدار میشد میدید چشای من بازه تعجب میکرد🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

دیشب رفتم اتفاقا پشت کرد بهم صب بش گفتم گف خواب بودم نفهمیدم

اصلا جاتو جدا نکن اگه باز تکرار کرد بشین باش صحبت کن با عصبانیت نه جوری ک‌خودت می‌دونی ازش دلیلشو بپرس 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
برو بقلش کن بخواب پیششمنم سال اول پیش شوهرم خوابم نمی‌برد عادت نداشتم پیش کسی بخوابم نیمه شب شوهرم ب ...

اخه ما 9 ماه ک عقد بودیم کنار هم خوابیدیم همشو دیده بدخوابم ولی هیچوقت شکایت نکرده

اصلااا به روی خودت نیارتو سالنم بخواب مریضی بدتر نشهودر نهایت برای رابطه اومد پس بزن بگو نمیتونم میل ...

متاسفانه اینایی که گفتی رو اگر واقعا اسی انجام بده 

خیلیی به رابطشون آسیب میزنه...

اخه ما 9 ماه ک عقد بودیم کنار هم خوابیدیم همشو دیده بدخوابم ولی هیچوقت شکایت نکرده

بد ب دلت راه نده فکرای خوب بکن ک‌اتفاق خوب بیفته 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️