2777
2789
عنوان

به زن همسایه کفشمو دادم بفروشه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 35 پست

هنوزم فکر اینی که زشت نشه؟؟؟؟؟

بنویس ببخشید اشتباه فرستادید

کفش من نو بود

این آشغالو از پای کی درآوردی جای کفش من فرستادی؟؟؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیام بده بگو زحمت آشغالی انداختنش افتاد گردنم

همین و تمام دیگه هیچی نگو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اوج دغدغه نصف شب نی نی سایتی هاعزیزم کفش اندازت نبوده فکر کن انداختیش دورواقعا حیف ذهن که بخواد درگی ...

1 تومن پول کفش دادم یکی همچین کاری با شما بکنه ناراحت نمیشی؟ 

خودت هم کفش پوشیده جای نو میخواستی رد کنی.بعد کفشی ک ی سال حتما تو خونه خودت بوده ی سالم پشت ویترین ...

نخ بهش گفتم بگو یکبار استفاده شده و هر چقد میارزه بفروش

من از اولشم فهمیدم استفاده کرده که هی فردا پس فردا میکرد

کلا اون خانم خیلی اهل گشت و گذار بودن و مغازشم جم کرد همون روزا

بعد مگه کفش استفاده نکنی هم خراب میشه؟ 

خودت هم کفش پوشیده جای نو میخواستی رد کنی.بعد کفشی ک ی سال حتما تو خونه خودت بوده ی سالم پشت ویترین ...

چرا باید کفشی که پوشیده رفته جایی دیده تنگه رو تو مغازه بزاره برای فروش؟؟؟؟؟؟؟

مردم گناه ندارن؟؟؟؟؟

برن کفش دست دوم رو بخرن؟؟؟؟؟؟؟

اگه دست دو میخواستن میرفتن دیوار خرید میکردن..

ببین اون آدم اگه آدم درستی بود اصلا قبول نمی‌کرد همچین کاری رو... همین که اون کفش رو گرفته ببره بفروشه یعنی آدم ب درد بخوری نیست و انتظاری نمیشه ازش داشت....

چرا باید کفشی که پوشیده رفته جایی دیده تنگه رو تو مغازه بزاره برای فروش؟؟؟؟؟؟؟ مردم گناه ندارن؟؟؟؟؟ب ...

بعضی مغازه ها مثلا لوازم ارایشی میفروشه خانمه یکی میاره کفش یا مانتو استفاده شده اش رو میده میگه مشتری اومد برا خرید ازت اینم نشون بده هرچی خواست بده بفروش.  یکمم بهت پول میدم.  اونطرفم میفهمه کهنه است صرفا.  شاید مثل اون مغازه هاست 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چرا باید کفشی که پوشیده رفته جایی دیده تنگه رو تو مغازه بزاره برای فروش؟؟؟؟؟؟؟ مردم گناه ندارن؟؟؟؟؟ب ...

من بهش گفتم بگو که استفاده شده و از قیمتش کم کن حق فروش خودت رو هم از مبلغ کسر کن 

منکه نمیخواستم اونو بجای نو بفروشم یعنی انقد بی وجدان شدم؟ 

بعضی مغازه ها مثلا لوازم ارایشی میفروشه خانمه یکی میاره کفش یا مانتو استفاده شده اش رو میده میگه مشت ...

اره بخدا بهش گفتم یه بار پوشیدم تنگه برام اگه ممکنه بفروش و حتی اگه خواستی هم بگو مال فلانیه یکبار استفاده کرده  (شهرمون کوچیکه و همه همو میشناسن) 

حق فروش خودت هم از قیمت کفش کسر کن

اون اصلا تو مغازش نذاشته بود مشخص بود از رفتارش همون اویل که کفشو گرفت استفاده کرده