2777
2789
عنوان

به زن همسایه کفشمو دادم بفروشه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 35 پست
اره بخدا بهش گفتم یه بار پوشیدم تنگه برام اگه ممکنه بفروش و حتی اگه خواستی هم بگو مال فلانیه یکبار ا ...

واقعا که کاش غرورش رو میذاشت کنار میگفت یکم پول بدم خودم ورش دارم یا دروغ میگفت که فروختم برا کسی و یکم پول بهت میداد و رضایتت رو جلب میکرد و خودش میپوشید.  زمانه خراب شده هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست و تو هم حتما بهش بگو  و تونستی پول بگیر حتی ۵۰۰

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم اینا با کفشهای میرزا نوروز تفاوت چندنی ندارن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

سالها پیش یه نفر روسری که هدیه بهم داده بودن رو ازم گرفت و نیاورد چندبار بهش گفتم بعد از یکسال آورد رنگ و رو رفته و زشت،، انداختمش دور ولی الان تو فکرم که چرا اونروز بهش نگفتم چرا روسریمو خراب کردی و... چون بارها سواستفاده کرد و من هیچی نگفتم و تو دلم مونده، 

بنظرم حالا که انقدر پورو بوده کفشتو اینجوری پس فرستاده شما هم رودربایسی و خحالت و... بذار کنار و بهش بگو کفشم نو بود این چیه بعد از یکسال پوشیدن  فرستادی و...