2777
2789
عنوان

بیماری های براثر طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 134 پست
تراخدا نمیدونی چطور خوب شد؟چطور باطل کرد؟من دیگ تحمل ندارم😭

سلام تو منطقه ما ی اقای مومن هست ک کارای قرانی و دائمی انجام میده میدونم چن تا موکل رحمانی ام داره

دعاهای دیگ رو ۴۰ روز ی بتر باید نتمدیدکنی دعاهای این اقا نیازی ب تمدید نداره میگ قران ک باطل نمیشه

خاستی شمارشو بدم

اینم بگم دعاهاشو ی بار میگیری تموم دیگ بعدشم نیاز باشه پول نمیگیره دعاهاشم ۲ ونیم ۳ تومنه

از نظر علمی اگه بخای ک اره مدرکی وجود نداره ولی چون تو قران اومده پس باورش داریمو‌میدونیم ک هس

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوگندمیخورم که طلسم باعث خیلی بیماریهامیشه مخصوصا بیماری اعصاب وروان

شما کسی میشناسی باطل کنه؟😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
چطور میشه باطل کرد من یه دعا خودم گرفتهدبودم برده بودم قبرستون رفتیم پیدا کردیم انداختمش اب روان برا ...

بعضی طلسم ها رو میشه انداخت باطل کرد اما بعضی از طلسم های سنگین رو باید کسی که تو دنیای ماورا ارتباط داره و کارش اینه باطل کنه 

تراخدا نمیدونی چطور خوب شد؟چطور باطل کرد؟من دیگ تحمل ندارم😭

گلم من خیلیییییی دیدم که باطلسم وسحرجادو حتی جنون گرفتن ودیوانه شدن 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
انقدر راه های قرانی رفتم وجواب نگرفتم که دیگ کفر میگم از دردجسمی وروحی😭

دکتر رفتی؟

دقیقا چه دردی داری ؟

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

ببین عزیزم اینا دعانویسا همشون پول هنگفتی میگیرن و ب ازای هرکاری ک میکنن موکل سمت تو میاد این چیزارو ولش کن تا وقتی خدا هست دنبال اینجور چیزا نرو.

من دو سه تا روش هس اگه خواستی میگم پاکسازی کن خودتو

فقط نتیجشو بهم‌بگو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلام من هم مشکلاتی شبیه شما دارم البته لا رفتن پیش دعا نویس خودم ایجاد کردمبعد آشنایی با دوتا کانال ...

اسم کانال بگو سرچ کنم پیدا کمم لطفا 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
گلم من خیلیییییی دیدم که باطلسم وسحرجادو حتی جنون گرفتن ودیوانه شدن

من دیگ به همون جنون رسیدم یه هفتست گمونم اخر خط رسیدم😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
دکتر رفتی؟دقیقا چه دردی داری ؟

ببین دختر من همش میگفت قلبم درد داره می افتاد غش میکرد انواع دکترا رفتیم میگفتن سالمه 

اخرش فهمیدیم ازسحر اینجوری شده و..... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
دکتر رفتی؟دقیقا چه دردی داری ؟

اره من ۷ روز هفته همش تو پام تو دکترهاس هرروز یه درد جدید هرروز 😭