2777
2789
عنوان

بیماری های براثر طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 134 پست
ممنونم من منتظرت میمونم😭

سلام خواستی بیا خصوصی شماره یه آقایی  که با قرآن و اعمه  گره باز میکنه. در ضمن داستان رو بگو دوست دارم بدونم چه سختی های کشیدی.  آخه خودمم درگیر بودم

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
اینجا ب اینچیزا اعتماد نکن

اره این خانم داشت تبلیغ میکرد منم درمونده نمیفهمیدم تااینک اون کاربر خدا خیرش بده بهم گفت تبلیغه🥺

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا😭

عزیزم با طلسم روی روح اثر میزارن پناه ببر به قران

یک دور قرانو ختم کن اگه نمیتونی صوتشو گوش بده و زمرمه کن حتی به زور

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
سلام خواستی بیا خصوصی شماره یه آقایی که با قرآن و اعمه گره باز میکنه. در ضمن داستان رو بگو دوست دا ...

شما دیگ خوب شدین؟بخدا انقدر درد دارم حتی بزور تایپ میکنم😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
میشه

علم توضیحی براش نداره در حال حاضر 

منم الان نمیتونم بپذیرم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ممکنه بخاطر اون باشه چون ینفر تو فامیلمون اینجوری شده بود

چطور میشه باطل کرد من یه دعا خودم گرفتهدبودم برده بودم قبرستون رفتیم پیدا کردیم انداختمش اب روان برا شوهرم بود محبت اینا 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
عزیزم با طلسم روی روح اثر میزارن پناه ببر به قرانیک دور قرانو ختم کن اگه نمیتونی صوتشو گوش بده و زمر ...

انقدر راه های قرانی رفتم وجواب نگرفتم که دیگ کفر میگم از دردجسمی وروحی😭

سوگندمیخورم که طلسم باعث خیلی بیماریهامیشه مخصوصا بیماری اعصاب وروان

عزیزم من منکرش نیستم

برای من غیر قابل پذیرشه

چون نمیتونم چیزی که علم تعریفی براش نداره قبول کنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نمیدونم ولی من شایدخیلی نگاهم علمیهممکنه هنوز علم جوابی براشون نداشته باشهممکنم هست بیماری ای بوده ک ...

از نظر علمی اگه بخای ک اره مدرکی وجود نداره ولی چون تو قران اومده پس باورش داریمو‌میدونیم ک هس

من یه خانواده دیدم دوتا بچه هاش طلاق گرفتن بعدشم سه نفرشون مریض شدن مردن منم اعتقاد نداشتم

خب یعنی علت طلاق و بیماری ها طلسم بوده؟