2777
2789
عنوان

نرید انقدر خونه پدر و مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 71 پست

خواهرم رو نگوووووو یادم نمیاد تا یکسال رفته باشه خونش بعد زایمانش 🤣واااای آره نگو نه خواهرم زایمان برای سه ساله پیشه یادمه ۳سالپیش درست امروز بود فردا امتحان علوم داشتم به خاطر سیسمونی خواهرم نتونستم چیزی بخونم تو راه بودیم و اومدیم و اتاق رو چیدیم ۱۰ دی قرار بود بچش به دنیا بیاد من هیچی نتونسته بودم بخونم به زور یه چیزی خوندم رفتم امتحان دادم 

امتحانمو بد دادم ولی پاس شدنی بود ولی خوب بدترین امتحانم بود

بعد چند وقت باهام دعوا کرد سرموضوع دیگه و .... گفت اگه تو عرضه داشتی امتحان به اون آسونی و نمیریدی دقیقا یادمه منم گفتم بخاطر تو بود فلان بهمان راستشو گفتم بیشتر جوشی شد با چنگ صورتشو چنگ انداخت اینم بگم خواهرم واقعا خیلی اذیتم کرده تنها خوبیش شاید این بود که یبار برای امتحانم نیم ساعت بیشتر موند تو دوم ابتدایی مدام میگفت بنویس بنویس میزد تو سرم مداد رو فشار می‌داد تو دستم طوری که سه تاش هم شکست

خواهرم یبار چهارتا کتاب که هرکدوم ۵۰۰ صفحه ای رو پرت کرد طرفم هنوز دردش یادمه

یه روانیه یه خودخواه عادت داره وقتی با کسب دعوا میکنه یا شوهرش منو خورد کنه منم نمیتونم دیگه مثل قبل کم بیارم باید جوابشو بدم نمیتونم مثل بچگیم حرف نزنم و تمسخر و تحقیر از خواهرم و صدتا آدم دیگه شم

اینارو گفتم بدونی تنها نیستی من به این اعتقاد ندارم که میگن همه ی خواهرا فرشته بلا استثنا نه این چه حرفیه خواهر بدم داریم خوبم داریم که خوبش قسمت ما نشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم رو نگوووووو یادم نمیاد تا یکسال رفته باشه خونش بعد زایمانش 🤣واااای آره نگو نه خواهرم زایمان ...

مهربونه خوبه ذاتش بد نیست دوسش دارم واقعت الانم میریزم بهم این حرفارو میزنم ولی واقعا امشب اذیت شدم 

مهربونه خوبه ذاتش بد نیست دوسش دارم واقعت الانم میریزم بهم این حرفارو میزنم ولی واقعا امشب اذیت شدم

میدونه چی میگی ولی من زیاد کسی رو تو اطرافیان خیلی دوست ندارم یعنی یاد گرفتم هیچکس جز خدا اندازه ی دوست داشتن رو نداره و اینکه بخوام وقتم رو برای کسی بزارم 

آخه مادر بدون بچه بره چیکار؟ 😄احساس میکنم خواهر مجردا هم کم لطفی میکنن، مستقل شده غریبه که نشده. از ...

منظورم وقتی هنوز بچه نداره

ولی بعدش باید مراعات کنی

یعنی الان کسی ازدواج کرده رفته میتونخ بیاد دوسه ماه خونه پدرش بمونه با بچه با شوهر

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یا خدا من مادرما ولی حقو به اسی میدم! ادم بچه هاش رو سر و سامون میده خودشم ی نفس راحت بکشه هرچیزی حد ...

منم حق به اسی دادم نمیدونم برداشتتون چیه

گفتم چون بچه داره باید مراعات بیشتر بکنه و دست خالی نره خونه و کمک بده کجای حرفم اشتباه بود 🤔