2777
2789
عنوان

حسابدارا بیاید لطفا

110 بازدید | 32 پست

من دانشجو ترم ۱ حسابداریم..

ولی شنیدم میگن دانشگاه ب درد نمیخوره فقط اون مهارته ک مهمه تو کار و استخدام

اینطوره؟ اگ اره پس من دیگ نرم دانشگاه و بجاش پول همون شهریه رو بدم کلاس برم حسابداری و یاد بگیرم قشنگ 

شماها ک حسابدارید الان برای استخدام مدرک تحصیلی هم مهمه یا فقط صرفا اون مهارت حسابداری و بلد بودنش مهمه‌؟؟

دانشگاهتو برو 

از اساتید هم خیلی کمک بگیر

کلا فعال باش

اتفاقا بهترین کمکت همون استاداتن

از سال بعد ازشون کار بگیر

اگه دانشجو‌خوبی باشی معرفیت میکنن به شرکت ها

بدون مدرک فتیره

آره تا جایی که من میدونم و شنیدم 

باید کار با اپ هایی که باید رو بلد باشی  

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره تا جایی که من میدونم و شنیدم باید کار با اپ هایی که باید رو بلد باشی

مرسی عزیزم.. واقا دو دلم الان نزدیک۸ میدم شهریه دانشگاه.. خب میگم همینو بیشتر کنم بدم برم کلاس زودترم وارد بازار کار شم

دانشگاهتو برو از اساتید هم خیلی کمک بگیرکلا فعال باشاتفاقا بهترین کمکت همون استاداتناز سال بعد ازشون ...

کاملا موافقم با تمامش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه عزیزم مدرک دانشگاهی ازت میخان 🫤در کنارش برو دوره ببین اتفاقا همین امروز داشت از یه بنده خدایی می ...

واقا؟؟ اخه یکی از اساتید ما ک خودشم حسابداره یکی از شرکتای معروفه میگفت چرا دانشگا میاید الان مهارت مهمه نه مدرک دانشگاهی..

اره عزیزم بگو

برای شرکتا همکاران سیستم همون سپیدار بهتره 

هلو برای مغازه ها مناسب تره

همون سپیدار اوکیه ، ولی خب بهتره قبل بازار کار یه تایمی رو کاراموزی بری چیزی که بهت یاد میدن با چیزی که تو بازار کار ازت میخوان خیلی متفاوته ، لیست حقوق بیمه ، پرداخت 

قوانین کار ، معاملات فصلی ، ارزش افزوده ، سامانه مودیان ایناهم بلدی باشه بهتره

چند ساعت پیش یه مدیر بهم گفت 

تابستون برو دوره هاشو بیین 

همسرم حسابداره خبره هم هستفوق لیسانس دارهشاگرد زرنگ کلاس بودهالان ماهیانه خیلی خوب درامد دارهچون دان ...

عاو ک اینطور..

مرسی عزیزدلم..❤

پس دانشگاهو برم! حتما باید یکسال بعد بعنوان کارآموز تو دانشگاه مشغول بشم؟ یا زودترم میشه؟

مرسی عزیزم.. واقا دو دلم الان نزدیک۸ میدم شهریه دانشگاه.. خب میگم همینو بیشتر کنم بدم برم کلاس زودتر ...

کلاس بیرون طی یکی دو ماه هرگز با تحصیلات اکادمیک و مفهومی دانشگاه برابری نمیکنهگ شاید همه دردس دانشگاه به دردت نخوره تو کار ولی مطمئن باش تا زمانیکه اون پایه و اساس رو کاملا درک نکنی حسابدار موفقی نمیشی. از طرفی خیلی جیزای مهارتی هم تو کلاسا یاد نمیدن. در حد اینکه یه اوپراتور ساده سیستم بشی. من ارشد حسابداری دارم، کلاسای بیرونم رفتم فقط ولسه پر کردن رزومه. بارها از استادش ایراد گرفتم که این ثبت اینطور نیست و اونطوره. گفت برای شما که بلدی بله ولی اینا اومدن فقط یه اشنایی پیدا کنن لازم نیست براشون عمیق و مفهومی نپتشریح کنیم!

همچنین تو ازمون های استخدامی دولتی که حداقل لیسانس مرتبط میخوان، شرکتهای معتبری هم که بخش مالی براشون مهمه همینطور.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
واقا؟؟ اخه یکی از اساتید ما ک خودشم حسابداره یکی از شرکتای معروفه میگفت چرا دانشگا میاید الان مهارت ...

عزیز صد درصد مهارت مهمه 

ولی بعضی شرکتا مدرک تحصیلی میخان کنارش

برای شرکت دوره سپیدار همکاران برو یاد بگیر تابستون 

ولی خب باید کاراموزی بری 

چون دانشجویی نمیدونم میتونی یا ن 

بعد شاید مجبور شدی برای بانک ازمون بدی حتما لیسانس میخان معدل بالا ۱۶

چند سالته؟؟؟

کلاس بیرون طی یکی دو ماه هرگز با تحصیلات اکادمیک و مفهومی دانشگاه برابری نمیکنهگ شاید همه دردس دانشگ ...

مرسی از توضیحاتت.. پس دانشگاهو برم همونجاهم بعنوان کارآموز فعالیت کنم..؟