2777
2789

سلام دوستان من ۶ماهه عقد کردم با شخصی که خانوادم مخالف بودن و من مجبورشون کردم اجازه بدن ازدواج کنیم و هرچی خانوادم میگفتن خانواده پسر سطح پایینی دارن چه فرهنگی چه اقتصادی چه اداب و رسومی من قبول نمیکردم و میگقتم سادن و خود شخص مهمه (خود پسر)

کور و کر شده بودم و اهمیت ندادم وقتی عقد کردیم پرده ی حقیقت از جلو چشمم کنار رفت و فهمیدم اتفاقا خانواده خیللللی مهمه پدرش رو اصلا نمیتونم ۵دقیقه تحمل کنم توی این ۶ماه شاید یکی دوبار دیدمش تماسی هم باهاش ندارم مادرش هم زنیت نداره زندگیش هرطور باشه براش مهم نیس اوایل توی قابلمه غذا میورد جلو من و مبگفت باهات احساس راحتی میکنم بعد که من به شوهرم گقتم الان میکشه توی ظرف اما بدون سلیقه و بد سفره میندازه وضع مالیشون افتضاحه و خیلی از ما پایین ترن ولی میگن همینه که هس نداریم نمیتونیم کاری کنیم

شب یلدایی هیچی برام نیوردن حتی یک میلیون هم نتونسن به پسرشون کمک کنن میدونم حسرت همه چی به دلم میمونه ازشون بدم میاد که درجا مبزنن مامانش حس کار نداره همش رخت خوابش گوشه سالنه و وله و میگه اخ کمرم اخ پام اخ دستم حس کاری نداره حتی ماهی یه بارم خونشون نرم براش مهم نیس پسرش میگه دعوت کن زنگ میزنه بعد میرم مثلا یه غذا ساده میپزه و نه سالادی تزیین میکنه نه کاری زندگیشون داغوته ولی کاری نمیکنن جلوی فامیلامون ابروم رفته به نظرتون چیکار کنم؟؟خودم به طلاق فکر میکنم اما شوهرم گناه داره مبگه مگه قول ندادی کنار من باشی چیکار به خانوادم داری ؟؟میگه یه خرده صبر کن درست میکنم خودم برات همه چیو اما مگه مبشه خانوادشو درنظر نگرفت؟؟خیللللی رومخن😔😔😔

چیکار کنم؟؟افسردگی گرقتم خیلی بع خودکشی فکر میکنم از طرفی من برای فرار از خانواده خودم بخصوص پدرم ازدواج کردم و الان اگه جدا شم ترس زندگی بعد طلاقمم دارم…برای همین خیلی داغون شدم و دوس دارم خودکشی کنم حتی 

نظرسنجی

اینجا چرا اینجور شده😑😑

یکی سه ساعت پیش تاپیک زد الان اومده بالا پستاش هم صفر

الانم این تاپیک یک ساعث پیش زده شد پستا هم صفر و الان اومده تو بروز شده ها 😐🤣👶🏻

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ولی خودت دیدی قبول کردی دیگه 

اطرافیان من زیادشون میگفتن من عاشقشم 

ولی من فقط می‌فهمیدم عشق و عاشق مال یکی دوماه اولشه 

بعدش اصلا زندگی شروع میشه 

قبل از اینکه بری خونه شوهرت زنش بشی 

برگردی بهتره اینطوری اونم اذیت نمیکنی 

قبل ازدواج کردن اول اولویتی که تو زندگی برات مهمه رو روشن کن 

برای من 

خونه و ماشین و پول برای گذران زندگی معمولی رو به بالا مهم بود 

قیافه و عشق و عاشقی و فامیل و قیافه زیاد مهم نبودن 

من بخاطر این چیزا زنش شدم 

از نظر مالی خیلی راحتم اجاره نیستم تو خونه خودمم برای همین پیشرفت میکنه روز به روز 

ولی از نظر فرهنگی اصلا بهم دیگه شبیه نبودیم ولی خیلی بهم فشار اومدو بیشتر روزای خوش زندگیم با دعوا گذشت 

بلخره تونستم باهاش راه بیام چون در برابر بدی هاش خوبی هاش زیاد بودن 

توام برو بشین خوبی و بديش رو جدا کن 

اگه دیدی راه نمیای تا عروسی نکردین جدا شو که اونم اذیت نشه 

تجربه ی ده سالمو میگم خانواده خیییییییییلی مهم و اینکه پسره میگه درست میکنم توچیکاربخانوادم داری حرف مفته.

بزرگترین اشتباهم این بود خانوادشو درنظر نگرفتم گفتم مهم پسرس بعدازدواج ازاین رو ب اون روشدن الانم ده ساله میسوزم و میسازم ی خانواده ی گوه داره لنگه نداره.باباش معتاد و دعانویسه داداشش کاتن خواب شده شوهرمم ی مرد بیخیال بی مسعولیته ک تواین ده سال حتی ی خونه و ماشین نداریم.

منم طلاق نگرفتم چون بابام پشتم نبود گفت جلو نامادری توخونه ی من جا نداری خودت خواستی برو بساز 

پس اگر خانوادتت پشتتن اول مشورت کن دوم برو مشاور سوم خودتو خلاص کن.

تواین مملت و تواین گرونی میسازم برات نشد حرف مایی ک توارزونی ازرداج کردیم شدیم این وای ب شماها ک تازه اول راهین

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون