2777
2789

بچم ۴ماهشه دوست ندارم بی دست وپا ولوس باشه 

راستش ی خواهر زاده دارم ۹سالشه تنهایی مدرسه نمیره کیفشو نمیبنده 

دوست ندارم اونطوری بشه دوست دارم همه کارخودش بکنه 

الان بچم ۴ونیم ماهشه شبرشو خودش میخوره شیرش شیرشو میگیره شکر خدا 

دیگه چ کارکنم مستقل بار بیادپسرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش کار بده. نگو بچست همه کارارو از ۳ سالگی بده انجام بده. 

واقعا کار نکردن ادمو خام میکنه. 

آقا محمدرضا هستم💙💙💙💙💙💙‌💙💙💙‌💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

هر وقت کاری و بازی ای میکنه و تنهایی از پس یه چالش تو اون بازی برمیاد تشویقش کن.

ولی حمایتتم دریغ نکن.

من خیلی مستقل و تنها بار اومدم گاهی میکنم کاش مامانم مثل مامانای دیگه گاهی خودشو نشون میداد و همش رو دوش خودم نبود

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
هر وقت کاری و بازی ای میکنه و تنهایی از پس یه چالش تو اون بازی برمیاد تشویقش کن.ولی حمایتتم دریغ نکن ...

اینگه عالی هست توجامعه احتنالا ازپس خودت بربیایی 

و راحت شغل پیدا کنی توسختی ها دنبال چاره باشی ن گریه 

چ ویژگی هایی داری مثبت ومنفی که مستقل بار اومدی؟

ای خداا بچه چهار ماهه هنوز خیلی فندوقه 

ولی زیاد با دلش راه نیا من وقتی پسرم الکی میگه یه چیزیو میخوام و اصلا نمیدونه چیه فقط خوشش اومده پولم داشته باشه واقعا نمیخرم ولی وقتی میدونم یه چیزیو دوست داره به دردش میخورخ و نمیخوام تو دلش بمونه میخرم 

الان سه سالشه و میدونه اتاق خوابشو باید هر شب خودش جمع کنه وقتی بزرگ شد بزار بفهمه بعضی کارا فقط به عهده خودشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

فقط حواست باشه از اون ور بوم نیافتی و زیادی بهش سخت نگیری

مستقل بار اومدن بچه نیاز به صبر و حوصله فراوون داره، نخوای تند تند غذا بزاری دهنش، حوصله کنی تا خودش بخوره و بعد ببری لباساش و خودشو تمیز بشوری