یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سعی کنید زودتر برید ک زودتر عملتون انجام بدین بعد عمل عینک دودی بزنید و برید و مسکن بخورید بعد ک عملتون تموم شد من لحظه ای عمل شدم تا دم در ماشین همه چی اوکی بود بعد سوار ماشین شدم چشام کامل بسته شد نمیتونستم باز کنم میسوخت بعد رسیدم خونه قطره هام ریختم تا آروم شدم
سعی کنید یک هفته رو از گوشی استفاده نکنید یا تلویزیون البته نوشته هارو نمیبینید تار میشه دیدتون تا یک ماه تاری دید رو دارین
فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
اگه اطمینان داده بهتون حتما همینجور میشه هربار چکاب بشید میبینید نمره چشتون هی داره کمتر میشه من چکاب بعد یک ماه عمل رفتم هنوز تار میدیدم آستیگماتم روی یک بود نمره چشمم هم 0.25 این سری رفتم خیلی بهتر شده بود خداروشکر
فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
سعی کنید زودتر برید ک زودتر عملتون انجام بدین بعد عمل عینک دودی بزنید و برید و مسکن بخورید بعد ک عمل ...
آره من تا یک ماه تاری دید داشتم یه شب عصرش چشمم خوب بود با ماشین رفتم بیرون خونه خواهرم یهو چشمام دوباره تار شد به زور رانندگی کردم تا خونه
اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔