2777
2789
عنوان

بعد هفت سال دوستم مث اون قربون صدقم رفت قلبم وایساد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 95 پست

تقدیر طور دیگری برای شما رقم خورده بوده دوست عزیز.

این ناراحتی ها طبیعی است.

یک روزی جز خاطره‌ی محو این غم ها چیز دیگری از ایشون خاطرتون نمیاد. حتی اسمش رو هم ممکنه فراموش کنید.

the world works in mysterious ways.

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واییییی ی بار یکی از دوستاش استوری گذاشت ازدواج کرد با دوستش خیلی صمیمی بودم فکر نمی‌کردم ازدواج کنه ی لحضع یا خودم گفتم اگه ی بار اینجوری خبر اونم بشنوم چیمیشه سر همین گریه کردم و برسه به واقعیت واقعا درد داره تموم خاطره هاست تموم لحظه هایی ک دیگه برا تو نیست و برگشتی ندارن ....

(:A__•~•__M:)
تو جامعه خودمون پسر شرایطش فرق داره همونم باز بر میگرده به پسر که مطمئن باشی پات میمونع اگر پافشاری ...

از بابت اون خیلی راضیم هیچ مشکلی تو این ۴سال نداشتیم 

اخلاق و رفتار و دست و دلبازیش و چهره و استایلش همه چی خوبه درامدش هم داره بهتر میشه ولی خانوادم میگن این خانواده لول پایینه و ما با اینا وصلت نمیکنیم به ما نمیخورن و ابرومون میره 

واقعا خانوادش و اطرافیانشون ادمای به درد بخوری نیستن اما خودش به شدت کاریه و داره سعی میکنه وضع مالیش خوب بشه بازم خواستگاری کنه البته الان ماشین داره شغل ثابت هم داره درامدش هم ۳۰-۴۰تومن ماهیانه هست 

چرا نمی‌تونست با وجود مخالفت خانوادش باهات ازدواج کنه؟

نمیشد که بدون اومدن خانواده اونوقت ابروی خانواده منم میرفت میگفتن همینطوری دختر دادن البته اونم نمیومد بدون خانواده نمیخواست اونارو از دست بده

خیلی سخته آدم هیچوقت یادش نمیره الکیه که میگن فراموش میشه این روزا خیلی بدجور یادش افتادم الان ۱۱سال ...

خودت الان اوکی ای؟ 

ازدواج کردی؟

واقعا یعنی بعد 11 سالم ادم یادش نمیره