2777
2789
عنوان

بعد هفت سال دوستم مث اون قربون صدقم رفت قلبم وایساد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 95 پست

من چرا باور نمیکنم پسری که میگه خانوادم نخاستن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چرا باور نمیکنم پسری که میگه خانوادم نخاستن

پسر خیلی راحتتره میتونه خانواده رو راضی کنه ولی دختر نه 

با اینکه خانوادم گفتن اگر میخوای با این ازدواج کن ولی دیگه هیچوقت حق نداری پاتو خونمون بزاری قبول کردم ولی بازم نزاشتن و تا حد مرگ رسوندن مارو

پسر خالم یه دختری رو میخاست دختره منشی دفترش بود دختره مطلقه بود یه بچه پنج ساله هم داشت خالم خودشو کشت ولی پسر خالم گفت میخامش صد نفرو برا مادرش واسطه کرد که راضیش کنن اخر خالم راضی نشد اینم تا سه سال ازدواج نکرد گفت یا این یا هیچ کس اخرش خالم دید فایده نداره رضایت داد برا همین پسرایی که میگن خانوادم مخالفن مطمئنم دروغ میگن خودشون نمیخان

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پسر خیلی راحتتره میتونه خانواده رو راضی کنه ولی دختر نه با اینکه خانوادم گفتن اگر میخوای با این ازدو ...

تو جامعه خودمون پسر شرایطش فرق داره همونم باز بر میگرده به پسر که مطمئن باشی پات میمونع اگر پافشاری کنی و صبر کنی بلاخره مجبور میشن رضایت میدن

ووویییی رولههه خیلی سخته واقعا از دوستی دختر و پسر اگه بهم نرسن فقط عذابش برا دختره میمونه

نه والا واسه من سلامت روان موند البته اکسم نمی‌گم مال زمان مدرسه منظورم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خیلی سخته آدم هیچوقت یادش نمیره الکیه که میگن فراموش میشه این روزا خیلی بدجور یادش افتادم الان ۱۱ساله ازدواج کرده یکسال بعد جداییمون مادر خیر ندیدش نذاشت خودشم البته بچه ننه بود حرف اطرافیان روش اثر گذاشت هی دل غافل..

تو با قلب ویرانه من چه کردی💔💔

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔