2777
2789

تولد دوستم بود تبریک گفتم اونم تو جواب تبریکم یه قربون صدقع ب زبان محلی خودمون گفت 

نوتیفش اومد قلبم وایساد یه لحظع😭😭

شش سال با هم بودیم پارسال جدا شدم 

مادرش نذاشت بهم برسیم 

امسال زن گرفت یکسال بعد جداییمون 

در حالیکه دو ماه قبل نامزد کردنش تولدمو تبریک گفته بود و برام یه کلیپ غمگین با چندتا شمع و کیک استوری کرده بود 

بعد اینکه خبر نامزدیشو شنیدم زنگ زدم ببینم راسته یا ن

گفت خانوادم انتخاب کردن

گفتم معرفتت همینقدر بود اونم گفت ما یه مدت با هم بودیم تموم شد و رفت بعد یسال یاد عشق و عاشقی افتادی 

تا یک هفته شبا تا صبح گریه میکردم تو خابگاه 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت شدم 

لیاقت مبارزه نداشت 

پس ارزش نداره 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

الهی برات بمیرم ، میدونم چقدر سخت و دردناکه ....ولی فدای سرت ، اون خودش هم زیاد راضی ب این وصلت نبوده وگرنه عمرا تن ب ازدواج میداد ...انشاالله بهتر از اون نصیبت بشه و اینبار عشق واقعی را تجربه کنی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ای خدا چقدر سخت دلم گرفتتت 😢😢 از خدا میخوام بهت آرامش بده و آدم مناسبتو سر راهت قرار بده جوری که بعدش بگی خدایا شکرت که اینو قسمتم نکردی 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40