2777
2789
عنوان

اگه نمی‌ترسید بیایید😢😢😢توروخدا بیاییدددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 144 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خونه های بالا شهر ک قدیمی و فرسوده نیستن ضمنا اجنه بیشتر تو جاهای دور افتاده و روستایی هستن نسبت ...

والا پدر بزرگ من پنجاه سال تو یکی از روستا های متروکه شهرمون که همه اعتقاد دارن جن داره شبا تا صبح تنهایی کشاورزی کرده فقط چون خرافاتی وچاخان نیست واز لحاط روانی سالمه میگه تا حالا توعمرم نه چیزی دیدم نه حس کردم الان صد سالشم هست حتی خاطرات بچگیشم تواین سن یادشه این حرفای جن و...معمولا یا یک کلاع چل کلاغ میشه یا کسی که دیده  از ترس توهم زده خیلی هاهم کلا چاخانن ،خودم نمونشو تو چند تا آدم دیدم که حتی راجع به زندگیشونم کلی چاخان وبلوف زدن 

من باورت دارم عزیزم 

آیت الکرسی بخون 

بهش فکر نکن 

داداشت هم سن و سال های خودته؟ ک اونم صدا شنیده

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
ممنونم ❤️نه همسن نیستیم چطور

گفتم شاید بچه تر باشه بهش گفته باشی اونم بهش توجه کرده باشه 

ولی درکل من باورت دارم هرچی بیشتر بهش فکر کنی بدتر اذیت میشی

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
بیخیال بابا چیزیم باشه محل نده خودش ضایع میشه میره

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

منم یبار خونه تنهای تنها بودم یهو صدا گوز اومد

🤣🤣🤣🤣🤣

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃