2777
2789
عنوان

حس طردشدگی

87 بازدید | 16 پست

کسی هست ترومای طرد شدگی یا ترس از دست دادن داشته باشه و با رفتن به روانشناس درمان شده باشه؟

من خیلی دوست دارم برم پیش روانشناس اما زود گریم میگیره برا همین نرفتم تاحالا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پولشو ندارم ولی خیلی داره اذیتم میکنه مجبورم

من به اندازه موهای سرم طرد شدم هربارم مدت طولانی طول کشید تا روبراه بشم خواستم مشاوره هم برم ولی خب هزینش بالا بود گفت لازمه هرهفته بیای منم پولشو نداشتم سعی کردم با کتاب و این چیزا خودمو خوب کنم کلا زمان بگذره اروم میشی ادب میشی درس میگیری

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من به اندازه موهای سرم طرد شدم هربارم مدت طولانی طول کشید تا روبراه بشم خواستم مشاوره هم برم ولی خب ...

گذره زمان که اره ولی همون که میخواد بگذره انقدر دردناکه که من واقعا میترسم بلایی سر خودم بیارم