2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 156 پست

اگه به بی حسی و بیهوشی باشه،زایمان طبیعی بدون درد هم اومده،مادر میتونه بیحسی کمری بگیره یا از ماسک استفاده کنه،در کنار اون میشه از آروماتراپی،موسیقی تراپی،ماساژ تراپی و کارهای دیگه هم انجام داد،درثانی زایمان در آب که دیگه نهایت بی دردبه

من لاغر لاغرم چربیم ندارم.از اونایی هستم که هرچی میخورم چاق نمیشم.پس شاید برا منم راحت باشه

منم ازینام 

اگه مث من لاغری نرو طبیعی واقعا طبیعی زاییدن جون میخواد 

هر چی هم‌بگن نه من بهت میگم زورای اخر باید عضلاتت قوی باشه ک از پسش بربیای 

من هر بار واسه سقط میومدن معاینم کنن میگفتن انقد کوچولویی ک بچه بعدیت طبیعی نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا کسایی ک طبیعی زایمان میکنن بعدش نمیتونن بشینن ولی من مینشستم

من طبیعی بودم و راحت مینشستم.

اینم بگم که قبل از زایمان اگه بدن با ورزش اماده باشه راحت هست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

الان هرکسی که داره از زایمان سزارین خودش تعریف میکنن یه دور فیلم همون سزارین اتاق عملشو نشون بدن میف ...

عزیزم مگه زوره طبیعی زایمان کردن؟! کسی که لگنش کوچیکه چرا باید جون خودش و‌بچه ش رو‌بخطر بندازه؟!! یکی لگن مناسبی داره یکم زور میزنه بچه ش مثل ابنبات میاد بیرون یکی هرچقدم زور بزنه نمیشه و خطرناکه.

مادرای ما سزارین بودن مشکلی ندیدیم داشته باشن از سزارین تاحالا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اگه به بی حسی و بیهوشی باشه،زایمان طبیعی بدون درد هم اومده،مادر میتونه بیحسی کمری بگیره یا از ماسک ا ...

شما اصلا فلسفه زایمان در ابو میدونید دختر خالم رفته بود میکفت همون درد بود فقط میگفتن برو داخل وان دردات تا حدودی کنترل شه و ماما ماساژ میداد بعدم که فول شدم امدم رو تخت زایمان کردم همون برش همون مرحله😕و همون درد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الان هرکسی که داره از زایمان سزارین خودش تعریف میکنن یه دور فیلم همون سزارین اتاق عملشو نشون بدن میف ...

فیلمش ک واقعن وحشت ناکه من جرات نکردم ببینم خوب بلاخره ۷لایه شکم پاره میشه اتاق عمل ک گل نمیکارن دیگه عمل اسمش روشه

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
کورتاژ چه ربطی داشت

عزیزم ربطش ب اینه ک مثل طبیعی ۷ ساعت دردو تحمل میکنی تا دهانه ی رحم باز بشه دهنت سرویس میشه ۵۰نفرمیان تاارنج دست فرومیکنن بهت خدانصیب گرگ بیابونم نکنه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم ازینام اگه مث من لاغری نرو طبیعی واقعا طبیعی زاییدن جون میخواد هر چی هم‌بگن نه من بهت میگم زورای ...

ببینم خدا چی میخواد.

برا این بارداریم کم خونی شدید دارم میترسم سزارین کنم و خون زیادی از دست بدم.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

میشه بگی چه بلایی؟

اصلا تو زایمان سزارین نباید رحم از شکم خارج بشه ولی طبق چیزی که من تو اتاق عمل دیدم رحم رو بعد از برش روی شکم میزارن بعد برش میدن و نوزاد رو در میارن ،بعد از خارج کردن جنین هم طبق چیزی که دوستمون گفتن که تو طبیعی انجام میشه بله تو سزارین هم دست رو کامل تو رحم میکنن و جفت رو درمیارن

همین رو شکم گذاشتن رحم باعث میشه اتصالات اون شل بشن،الان همه میگن که زایمان طبیعی افتادگی میاره درسته به ماهیچه های فرد و ورزش کگل خیلی خیلی بستگی داره ولی من خودم خانم های زیادی دیدم که بدون زایمان طبیعی حتی یک دونه دچار افتادگی شدن

خواهرم طبیعی زایمان کرده بهترین بیمارستان هم رفت اونجا انقد شکمشو فشار دادن و انگولک کردن که سر خواه ...

خدا رحم کرده. خیلی شانس اوردن. کسایی بودن که متاسفانه این شانسو نداشتن🥲

سزارین یک عمل هست درسته امل سنگینی هست اما مثل بقیه عملها با بیحسی انجام میشه 

اما طبیعی کاملا بدون بی حسی هست دیگه چیکار داریم فیلمش رو ببینیم 

اره ورزش خیلی مهمه من بچه اولم رو طبیعی بدنیا اوردم که.قبلش تا حدودی بدنم اماده بود براش

من با مادرا ورزش می کنم ب صورت انلاین با ماما هدفم طبیعی نیست میخوام بعد سزارین سریع تر حالم خوب بشه چون کمکی ندارم