2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 156 پست
عزیزم مگه زوره طبیعی زایمان کردن؟! کسی که لگنش کوچیکه چرا باید جون خودش و‌بچه ش رو‌بخطر بندازه؟!! یک ...

دقیقا لگن.خوب اومدی من ۳روز تو زایشگاه درد کشیدم اخر سر گفتن تو ۳۰روزم اینجا درد بکشی زایمان طبعی نمیکنی چون لگنت کوچیک مناسب زایمان نیست 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
شما اصلا فلسفه زایمان در ابو میدونید دختر خالم رفته بود میکفت همون درد بود فقط میگفتن برو داخل وان د ...

خوب عزیزم معلومه که درد رو صفر صفر نمیکنه،روش تسکینیه ،حین زایمان درد ناشی از خروج جنین خیلی کوتاهه در حد دو سه دقیقه،با زایمان در آب مادر دردهای قبل از زایمان جنین رو کمتر حس میکنهو عضلاتش رو آروم میکنه،اکه ایشون تجربه زایمان طبیعی معمولی رو داشتن میگم که صد در صد درداش با هم فرق میکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا لگن.خوب اومدی من ۳روز تو زایشگاه درد کشیدم اخر سر گفتن تو ۳۰روزم اینجا درد بکشی زایمان طبعی نم ...

من شنیدم نهایت ۱۴ ساعت برای زایمان طبیعی نگه میدارن بعد اگر نتونی میبرن سزارین چجوری سه روز تو زایشگاه نگهت داشتن اخه ؟

بعد یک سوالی برام هست تو این سه روز غذا هم میتونستی بخوری یا همش در حال درد بودی ؟

من با مادرا ورزش می کنم ب صورت انلاین با ماما هدفم طبیعی نیست میخوام بعد سزارین سریع تر حالم خوب بشه ...

من چه طبیعی چه سزارین بجز شوهرم کسی نیست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

سزارین یک عمل هست درسته امل سنگینی هست اما مثل بقیه عملها با بیحسی انجام میشه اما طبیعی کاملا بدون ب ...

الان زایمان طبیعی هم با بیحسی انجام میشه،اگه تحقیقی در مورد فواید زایمان طبیعی کرده باشین متوجه میشین که چقدر به نوزاد کمک میکنه،اکر هم میخواین نبینین و چیکار دارین که هیچی

من شنیدم نهایت ۱۴ ساعت برای زایمان طبیعی نگه میدارن بعد اگر نتونی میبرن سزارین چجوری سه روز تو زایشگ ...

ی کاربری بود ب اسم انه در مزرعه ۴ ۵ روز تو بیمارستان بود خاله منو ۳ روز نگهداشتن انقد امپول فشار و انگولک کرده بودن گریه میکرد میگفت میرم خونمون شوهرش پول داد بردن سز

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عزیزم،تصمیم نهایی با خودته ولی خیلی خوب در مورد انواع زایمان مطالعه و پرس و جو کن و حتما حتما یه بیمارستان مجهز با کادر مجهز که تو اون روز بتونن بهت آرامش بدن رو انتخاب کن

الان زایمان طبیعی هم با بیحسی انجام میشه،اگه تحقیقی در مورد فواید زایمان طبیعی کرده باشین متوجه میشی ...

طبق آمار بیشترین صدمه به نوزاد در حین زایمان طبیعی صورت میگیره و انفاقا اصلا زایمان سیف و امنی برای بچه نیست خیلی هم خطرناکه 

منکه فوایدی نشنیدم از زایمان طبیعی 

تا جاییکه هم خودم دیدم تو آشناها که کادر درمان هستن هم جاهای دیگه شنیدم خود پزشکها سزارین میکنند

از نزدیکان شوهرم یک جراح آقا هست تو چند تا بیمارستان تهران کار میکنه تخصصش زنان نیست اما همیشه میگه زایمان طبیعی اشتباهه 

عزیزم،تصمیم نهایی با خودته ولی خیلی خوب در مورد انواع زایمان مطالعه و پرس و جو کن و حتما حتما یه بیم ...

اینو خوب گفتی پ.

من زمان زایمانم البته طبیعی بودم هیچ مریض دیگه ای نبود ماما و پرستار و یکی از خدمه ها قشنگ با حوصله بودن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خوب عزیزم معلومه که درد رو صفر صفر نمیکنه،روش تسکینیه ،حین زایمان درد ناشی از خروج جنین خیلی کوتاهه ...

همین روشام رو یسریا تاثیر داره رو همه نه دختر خالم ماسک و تنفسم گرفته بود. میگفت همون دردو کشیدم. تضمینی تضمینی نیستن اینا همین اپیدورالو اسپاینالو من سوال کردم گفتن اگه بعد تزریق نتونی زایمان کنی و فول نشی بیحسی بره دیگه تمدید نمیکنن و بعلاوه این روشا روند زایمانو کند میکنن چون مادر دیگه تلاشی نمیکنع

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من شنیدم نهایت ۱۴ ساعت برای زایمان طبیعی نگه میدارن بعد اگر نتونی میبرن سزارین چجوری سه روز تو زایشگ ...

ببین ی دردی کشیدم ک تا عمر دارم یادم نمیره التماس میکردم ببرن عملم کنم میگفتن اخر سر مامانم ب پای ی دکتر افتاد تا اومد ماینه کرد گفت اصلا نمیتونی طبیعط زایمان کنی باورت میشه ۳تا امپول فشار بهم زدن 

غذا نه نمیزاشتن نهایتن یه اب میوه هی بهم سرم میزدن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است