2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 156 پست
اون تو خارج از کشوره،اتاق عمل ایرانو باید بیینید

برش برشه دیگه مگه چی داره اتاقای ایران؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

البته بگما ب من میگفتن جون شکمت چربی نداره و‌آویزون نشده کمتر اذیت میشی اینایی ک‌قبل بارداری چاقن شک ...

من لاغر لاغرم چربیم ندارم.

از اونایی هستم که هرچی میخورم چاق نمیشم.

پس شاید برا منم راحت باشه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ورزش نمیکنی و کلاسای یه مامای کاربلد شرکت نمیکنی اصلا طبیعی خوب نیست برای طبیعی باید اگاهانه پیش بری موقع درد چیکار کنی تنفس بلد باشی چندتا ورزش و حرکت برای فول شدن بلد باشی و کل بارداری ورزش کنی و تغذیه مناسب داشته باشی

البته سزارین هم نیاز به ورزش داره چون تو هر دو بعد عمل گشاد شدن اون ناحیه یا افتادگی سینه زیاده باعث میشه عضلات شکم قوی بشن عمل موفق تر باشه 

من فعلا انتخابم سزارینه 

ندیدین به خاطر اونه

فک کنم پرستارید درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

طبیعیا فکر میکنند سزارینیا بعد تا یک ماه تو رختخواب هستن. و همشونم هی میگن خودمون به بچمون رسیدیم و ...

اصلا من اینکه ینفر ب  زود سرپا شدن افتخار میکنه رو درک نمیکنم  چه طبیعی چه سزارین باید ۴۰ روز استراحت کنه خیلی ببخشید پریود نشده که زایمانن کرده زایمان  حقشه استراحت کنه و بهش رسیدگی کنن عین ی ملکه اینکه یسریا زود سرپا شدنو افتخار‌ میدونن بنظرم برای خودشون ارزش قائل نیستن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منم فیلمشو دیدم هی لایه به لایه میرفت پایین حالا چون مثلا بیحس بودیم دلیل نمیشه خوب باشه

من با بی حسی انجام‌دادم 

اون لحظه هیچ حس خاصی نداشت فقط یکم نفس تنگی گرفتم اونم ب خاطر بی حس شدن قفسه سینم بود ک چیز خاصی نبود خیلی سریع وقتی بی حس شدم در حد یکی دو‌دیقه بعد صدای دخترم‌اومد هنوزم گاهی اون شبو‌مرور میکنم از تصورش عشق میکنم 

بار دیگه برم زایمان کنم با ترس کمتری پا تو‌اتاق عمل میذارم

من از همون روز اول راحت مینشستم با همه با مهمونام.اخرش زنداداشم بهم تشر زد که مثلا مریضی کمی دراز بک ...

دقیقا منم دوزانو مینشستم دخترمو شیر میدادم آبجیم دعوام میکرد😅

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
والا من تنها دردی که کشیدم اولین راه رفتنم بود بعدشم پسرم رفلاکسو و کولیک تا ۲ ماه دهنمو صاف کرد از ...

دقیقا کسایی ک طبیعی زایمان میکنن بعدش نمیتونن بشینن ولی من مینشستم 

چرا تجربشو ندارین جو میدین ی عمر زجر؟ یساله سز شدم هیچ یعنی واقعا هیچ عوارض و دردی نداشته واسم مادرم ...

منم ۴ بار سز شدم واقعا عوارضی ندارم 

ولی زایمان بدون دردی هم نیست راستی از روزی هم ک اومدم خونه خودم کارام کردم با کمک شوهرم

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من دوبار تجربه ی کورتاژ دارم هردوبارش اول دوتا قرص زیرزبونی گذاشتنن دوتاشم واژن و تا دهانه ی رحم باز نشه نمیبرن اتاق عمل عین هردوتا ۷ ۸ ساعت درد کشیدم در حدی ک همه میگفتم کورتاژ برابربا ۲تازایمان براهمین هفته ی بعد ک بچم بدنیامیاد سزارین اختیاری انتخاب کردم واقعا دیگه تحمل دردندارم.از کوتاز ب اینور بی اختیاری ادرار و تکرر ادرار گرفتم بواسیرم زد بیرون‌.

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگه ورزش نمیکنی و کلاسای یه مامای کاربلد شرکت نمیکنی اصلا طبیعی خوب نیست برای طبیعی باید اگاهانه پیش ...

اره ورزش خیلی مهمه من بچه اولم رو طبیعی بدنیا اوردم که.قبلش تا حدودی بدنم اماده بود براش

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

من دوبار تجربه ی کورتاژ دارم هردوبارش اول دوتا قرص زیرزبونی گذاشتنن دوتاشم واژن و تا دهانه ی رحم باز ...

کورتاژ چه ربطی داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40