جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تاجایی که میدونم طبیعی برمیگرده به ژنتیک و ارث و نوع لگن و اینچیزا. مثلا مادر عمه خاله و خواهرتون چطور زایمان کردن اکثرا ،
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
طبیعی دوبار زایمان کردم هربار آرزوی مرگ کردم ولی تا بچه م دنیا میومد تموم دردا یادم میرفت حس شیرین و خااااصیه زایمان ولی خب پررردرد و عجیب در حالی که درد مرگبار داری باید با تموم جون و خون و گوشت و پوست و تنت زوووور بزنی
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
منم زجر نکشیدمواسه سزارینم واقعا عالی بود واقعا راضی بودم ی اوراضایی داری بلاخره اما همش در حد ۱۰ ر ...
والا من تنها دردی که کشیدم اولین راه رفتنم بود بعدشم پسرم رفلاکسو و کولیک تا ۲ ماه دهنمو صاف کرد از روز اول سرپا نشسته بودم نمیدونم چه فازیه طبیعیا همش میگن سزارین بعدش وحشتناکه طبیعی دردش تمومه والا من هرچی طبیعی دیدم بعدشم درد داشتن حساس ترین نقطه بدن بخیه میخوره مگه میشه درد نداشته باشه سزارینم دردش کاملا قابل تحمله با شیاف بعد ۱۰ روز اصلا حس نمیکنی چیزی مگه در مواردی دکتر ناشی یا کار بلد نباشه اذیت شی
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بعضیا لگن و اون قسمت بازشدگی براش خیلی سخته ... ولی اگه طبیعی باشه خیلی بهتره.. سزارین باز میکنن تا برسن بهش
فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
به بدن خانوم بستگی داره.من اولی رو طبیعی بدنیا اوردم و دومی رو هم اگه قسمت بشه طبیعی.راضیم چون بعداز ...
آره ...دقیقا بستگی به بدن فرد داره...طبیعی خوبی اش همینه که دردش بعد دنیا اومدن نوزاد تموم میشه ...من چندتا بخیه هم خوردم ولی روز چهارم به بعد راحت سرپا شدم الان اگه بشه دومی رو هم انشالله میخوام طبیعی بیارم
فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
یکسال و نیم پیش سزارین اختیاری شدم تو بیمارستان خصوصی و دکتر خودم بالاسرم بود برای عمل واقعا هیچی نفهمیدم با شیاف درد قابل تحمل بود برام مثل درد پریودی ،از روز اول هم خودم همه کارامو تنهایی میکردم بدون کمک کسی
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من میدونم تو خیلی زیبایی اصلا همهی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمیبینی 😍قسمت همهی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همهی منتظرا سبز کن 💚😍😍
گلم بستگی به بدنت داره من دکترم گفت شرایطط عالیه براطبیعی ولی بعد۵ساعت فقط۳سانت شدم بچمم ضربان قلبش کم شدسزارین شدم وراضی بودم ولی طبیعی بهتره یه نصف روزدردمیکشی بعدش راحتی اماسزارین حداقل ۲۰روزاذیتی تازه عوارض بعدش مثل کمردردجای امپول بی حسیم هست