2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین کدوم بهتره

1155 بازدید | 156 پست

خودتون کدومو تجربه کردید و ترجیحتون کدومه؟

اگه برگردید به عقب کدومو انتخاب میکنید خواهشا دلیلشم بگید خیلی مهمه

زایمان طبیعی خیلییییی درد داره؟ چجوریه؟

قابل تحمله؟🤕🤕🤕🤕🤕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سزارین اختیاری کردم راضیم عوارضیم نداشته واسم  من خودم تحمل درد نداشتم درد بعد سزارینمم قابل تحمل بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من تجربه دو تا زایمانو دارم  اگه هر کی ازم بپرسه میگم صد درصد سزارین بهتره بچه اولم طبیعی بود داغون شدم حتی الان بعد هشت سال یادم میوفته اونروز اعصابم خرابه تا شب اما الان شیش ماهه سزارین شدم عالیییه عالییییی

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

سز بهتره تو ایران

طبیعیه تو ایران ریسکش خیلی بالاتره ودرصد آسیب به مادروفرزند خیلی بیشتره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

دوبار سزارین کردم  داغان شدم زخمم خیلی ناسور بود درد زیاد کمر درد و هزار و یک مشکل 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بدن هر کس متفاوته 

یکی بد زخمه سزارین‌کنه عین ۴۰ روز باید بخوابه 

یکی لگنش اصلا خوب نیست بدنش جون‌نداره اصن قوی نیست طبیعی زلیمان‌کنه وسط کار میمونه و کم‌میاره نمیتونه حتی زور بزنه 

من واقعا لاغر و بی جونم ی سقط،۶ ماهه داشتم سقطی ک میتونست چند ساعته تموم شه ۲۴ ساعت طول کشید و من فکر میکردم وقت مردنم رسیده 

ولی بعدش ک سزارین کردم وقتی با اون درد مقایسش میکردم میدیدم این هیچه زخمم هم‌ خیلی زود خوب شد روز پنجم بچمو‌میشستم روز دهم رانندگی میکردم 

ولی بعضیا هستن ک با ی دردی میرن بیمارستان ک فقط ی کوچولو‌ناله میکنن معاینه میشن میبینن ۶سانته