2777
2789
حالا ک زمستونه آفتاب کجا بود دختر یادت باشه کاچی بهتر از هیچیه و این بور کردن هم کلی فایده داره زو ...

نه بابا پول دارم فدات شم من دیگه ایمقدرم فقیر نیستیم فقط فقر فرهنگی زیاده ولی دوست دارم اصلاح کنم 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه دهه شصتیم دانشگاه میرفتم مامانم نمیزاشت ابرو و صورتم رو اصلاح کنم، اعتراف میکنم فقط به خاطر ای ...

من یعنی داغونم ،بهدا میرم جا اینه هیچ اعتماد به نفس ندارم 

من دورش پره وسطش پره مد دخترانه اصلخ میکنم ولی نمیزارن لعنت ب من که اینقدر تباهم کاش راحت بشم

ببین مشکل تو. اینکه میخوای یهو همه رو باهم انجام بدی و طبیعتا نمیزارند 

من دارم بهت میگم اول شروع کن کوتاه کردن 

یه بار ک کوتاه کردی متوجه میشی نطم ش خوب میشه و خیلیییییییی حالت باهاش بهتره 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

درسته حرفتون ولی خوب من حقی ندارم بدنمه آخه اظهار نظر اونها چرا باید رو اعتماد به نفس من تا عمر تاثی ...

دلم گرفت .چی بگم.ولی غصه نخور.دو سه بار بگی کم کم جا میفته.من داداش کوچیگم آیفن میخواست اولین بار گفتیم وا  چه خواسته هایی..اونقدر گفت و گفت .عادی شد .و بابام خرید .حالا بهترین راهکار اینه کوتاه نیایی و مدام تکرار کنی

ولی عززریزم دورت بگردم بخاطر تن سالم خودت بخاطر سایه بابا و مامانت و دورهمیتون..شکر کن..یه چند ماه بعد متوجه میشی غصه هات از جیبت رفته .بهت قول میدم مامانت امروز فردا رضایت میده🌹🌹

هر لحظه خدا را شکر💙
نه بابا پول دارم فدات شم من دیگه ایمقدرم فقیر نیستیم فقط فقر فرهنگی زیاده ولی دوست دارم اصلاح کنم

ن خب گفتم شاید پول برای این کار بهت ندن 

یکم گوش کن به حرفم شروع کن کوتاه کن 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

اگه واقعا انقدر حالت بده انجام بده یواشکی حالا آخرش چهارتا فحش یا کتک میخوری

آره واقعا من چند وقتیه که دارم از درون تیکه تیکه وجودم فوت می‌کنه اینبار میگن محترمانه ب مامانم ازش اجازه میگیرم بگه نه میزنم زیر گریه و با قلوذر میگم تهش می‌کشی منو یا گوشیمو میگیری یا نمیزاری برم مدرسه یا عروسم می‌کنه که میگم هیچکدوم مهم نیست واسم

عزیزم میتونی با کسی ک باهات موافقه و درکت میکنه و همچنین نفوذ خوبی رو مامانت داری صحبت کنی.نظرت چیه؟

همین حالم گفتم موافق میشه ولی انگار بدتره نه بابا کسیو ندارم ی بدبخت داغون

ببین مشکل تو. اینکه میخوای یهو همه رو باهم انجام بدی و طبیعتا نمیزارند من دارم بهت میگم اول شروع کن ...

من چون دارم اینقدر خودمو میکشم اگر کم بخوام که نمیزارع پس بزار کامل که دیگه تموم میشه