2777
2789
تو آفتاب زرد میشه من یاد ندارم چند بار از این کارا کردم

حالا ک زمستونه  آفتاب کجا بود دختر 

یادت باشه کاچی بهتر از هیچیه

و این بور کردن هم کلی فایده داره 

زو اعتماد ب نفس ت 

پول اکسیدان اگه نداری برات بزنم 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بذار یه چیزی بهت بگم ، زمان ما خیلییییییی اینجوری نبود ک بچه ها تو این سن ابرو بردارن و مو رنگ ...

من حاضرم از خوابم بگذرم و وقت بزارم من اهل رنگ نیستم کلا علاقه ندارم ولی این یک نظافتع چرا نشه آخه واقعا رو ندارم دلم خونه از دنیا بقران مجید قسم همین الآن دارم هق هق هق گریه می کنم 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

نه عزیزم خجالت نکش اصلا مشاور مسخره نمیکنه و میفهمه چقدر این موضوع برای شما مهمه و اعتماد به نفستون ...

پس برم بگم ب مشاور وای می‌میرم از خجالت 

من یه دهه شصتیم دانشگاه میرفتم مامانم نمیزاشت ابرو و صورتم رو اصلاح کنم، اعتراف میکنم فقط به خاطر این موضوع ازدواج کردم یعنی شانس آوردم شوهرم آدم خوبی از آب درومد.بعد عقد وقتی رفتم دانشگاه به هر کس سلام میکردم جواب نمیداد نمیشناختنم از بس ابروهام پر بود.

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
ن بابا اون موقع بیشتر اذیتت میکنم یه بچه ننه هم بارت میکنن باهاشون لج نکن

والا بخدا سرگیجه دارم شدم ی دختر افسرده