2777
2789
آها واقعا حالم گاوها خداییش حیف دو تا دخترش هنوز ک بچم پیر میشن با این افکارش

زندگی تو خانواده های بسته عین خود جهنمه.واقعا موندم چراانقد برای دختر سختگیرن همینا برای پسر هیچ محدودیتی قایل نیستن

نمیشه واقعا با مشاور مدرسه صحبت کنی شاید با مادرت حرف زد راضیش کرد ، دختر منم کلاس دهمه کلاس هفتم بو ...

بخدا من فقط هر چی بگن میگم چشم ،حقم نیست خو آخه من اینقدر از مشاور خجالت میکشم برم بگم که حد ندارن میگم از نظر اون شاید مسخره بشم و بگه و بی اهمیت 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون تازه ب مامانم گفتم هر روز نگاه می‌کنه ب صورتم خیره میشه

عزیزم بذار یه چیزی بهت بگم ، زمان ما خیلییییییی اینجوری نبود ک بچه ها تو این سن ابرو بردارن و مو رنگ کنن ، ولی همیشه من دلم میخواست ک ابروهامو مرتب کنم شایدم چون خیلی ابروهای پری داشتم ، فکر میکردم خیلی خوشگل شم . منم مامانم اجازه نمی‌داد،  من اولین بار ۱۹ سالگی ابروهامو آرایشگاه برداشت ، یک سال بعدش دلم خواست موهامو رنگ کردم .میخوام بگم این یه چرخه هست ک تمومی نداره و ذات انسان به دنبال زیباییه . ولی واقعا هرچیزی وقتی داره اینو الان میفهمم و میگم چقدر خوب ک اونموقع ها فکرم معطوف درسم بود نه این چیزا . تو زمان خودشم این کارارو هم انجام دادم . شمام بزار کنکور بدی بعد ابروهاتو دست بزن ، زودتر برداری چهره ات رو سن بالا نشون میده عزیزم و هر چند روز یه بار مجبوری زیرشون تمیز کنی چون خیلی زود درمیاد! 

حالا من با پشت لب کار ندارم ولی ابرو واقعاااااااا زوده !

میدونم عزیز دلم .درکت میکنم.شاید باورت نشه .من خودم اگه مجردیم اصلاح میکردم .دکتر برام خواستگار میام ...

درسته حرفتون ولی خوب من حقی ندارم بدنمه آخه اظهار نظر اونها چرا باید رو اعتماد به نفس من تا عمر تاثیر بذاره شدم ی دختر افسرده از همه گریزون همش گریه خیلی می‌خورم خیلی می‌خوابم  همش قرص میخورم بمیرممم 

بابا بازم حق داره من خودم تو این محیطم و دیدم با کسایی ک موهای صورت یا بدنشون رو بر نمی دارن بد رفتا ...

آفرین دقیقا بخدا اینقدر درگیر صورتمم درگیر درسم نیستم مامانم میگه میام مدرسه میگم دخترا رو دعوا کنند اونها بی حیان خو آخه مگه دبیرستان دبستانها ای خدا دارم دق میکنم ب ابلفضل 

بخدا من فقط هر چی بگن میگم چشم ،حقم نیست خو آخه من اینقدر از مشاور خجالت میکشم برم بگم که حد ندارن م ...

نه عزیزم خجالت نکش اصلا مشاور مسخره نمیکنه و میفهمه چقدر این موضوع برای شما مهمه و اعتماد به نفستون رو گرفته من میدونم تو مدرسه ها جو چطوریه و بچه ها چقدر همدیگه رو مسخره میکنن، حتما مشاورتون هم میدونه ک درک میکنه

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
ن ببین ابروها رشد قدی دارند الان من برات عکس بگیرم بفرستم میبنی چقدر بلند شدن دست ب تاچ ش نزار فقط ب ...

تو آفتاب زرد میشه من یاد ندارم چند بار از این کارا کردم 

زندگی تو خانواده های بسته عین خود جهنمه.واقعا موندم چراانقد برای دختر سختگیرن همینا برای پسر هیچ محد ...

وای چرا چرا من دارم روز و شب میمیرم ولی داداشم راحته میره آرایشگاه و ....حالا من

آفرین دقیقا بخدا اینقدر درگیر صورتمم درگیر درسم نیستم مامانم میگه میام مدرسه میگم دخترا رو دعوا کنند ...

ن بابا اون موقع بیشتر اذیتت میکنم یه بچه ننه هم بارت میکنن باهاشون لج نکن