2777
2789

باور کنید اصلاحیا به این چیزا نیست 

خود من وقتی 15سالم بود به شدت بی اعتماد به نفس بودم چون خیلییی پر مو بود صورتم 

مامانمم اصلااا کنار نمیومد با اصلاح کردن 

انقدر باهاش حرف زدم 

موفق شدم تیکه تیکه صورتمو بردارم😂😂

ولی واقعا درکت میکنم

عزیزم وقتی خانوادت حساسن مستقیم نخواه کل صورت رو اصلاح کنیمن ۱۸ سالگی با گریه کردن تونستم سیبیل و وس ...

پوستم سفیده موهاش بور نیست ی جا بردارم مشخصه 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک کردن به روت نیاوردن مامانا رو این موارد خیلی تیزن

نه اگه میفهمیدن قیامت بپا میکردن از این اخلاقا نداشتن که به روم نیارن کاریم نداشته باشن 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزا هیجده سالت بشه سبیلاتو و ابروهاتو بگیر هنوز زوده برا منم نمیزاشتن تازه امسال مامانم خودش گذاشت پشت لبمو اصلاح کنم ولی من اصن تو باغ این چیزا نبودم اصلا ی بار فقط بهش گفتم با لبخند گفت وقتش برسه خودم میگیرم برات 😐😂هنوزم یادش میوفتم میگم واي چقد بی ادب بودم ب مامانم گفتم سبیلامو بزنم

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

صورتتو ولش کن پشت لبتو شیو کن چون اون بیشتر توی دید هست و میزنه تو ذوق آدم 

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

کرم موبر بدبختیههههلک میارهچتونه شماها؟ادم‌متاهلش منم دست به موهای صورتم نمیزنم سیبیل‌بین ابرو عادیه ...

پر مو نیستم زیادی ولی خوب موهاش دیده میشود 

ببقشید ولی چ خانواده ای داری توام هااا بشون بگو الان تو چه سالی داریم زندگی میکنیم این چیزا قدیمی شد ...

بقران نمی‌فهمن دارم زجزررر میکشم