2777
2789

یادمه هم سن تو بودم نه  دوم بودم خجالت میکشیدم حتی وقتی معلممون میبردم ازم سوال بپرسه 

اینو تو ذهنم گنده کردم درس نمیخوندم همش این برام مهم شده بود ک ابرو پیشونیم و پشت لبم و بردارم 

تو همون سالا برداشتم باز چالش جدیدم این بود مدام ی نخ دستم بود دست پا پشت لب پیشونی ابرو بر میداشتم تا ب خودم اومدم دیدم عی دل غافل چ‌چیزایی از دست دادم 

اعتماد ب نفس ب اینا نیست درسته تو این دنیای خوش رنگ و لعاب توم‌ دوست داری مث بقیه بنظر بیای ولی چیزای مهمتری هست از چارتا مو پشت لبت رو اونا تمرکز کن ایندت مهم ترین چیزیه ک باید نگرانش باشی تو دوره پسا کنکورت هیچ کدوم از افرادی ک پشت لبت و ب روت اوردن نیستن تو دوره ازدواجتم وقتی داری برا کوچک ترین حقت دعوا میکنیم نیستن به خودت بیا چارتا تار مو رو ول کن حالا ک اینجوره وارد جدال و ایجاد چالش نشو 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادمه هم سن تو بودم نه دوم بودم خجالت میکشیدم حتی وقتی معلممون میبردم ازم سوال بپرسه اینو تو ذهنم گ ...

آره درسته حرفتون ولی خب من عروسی برم با صورت پر مو واقعا سخته آخه من دل دارم شخصیت دارم همه میگن سیبلات باد نبره و....

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

من خودمم یازدهمم و اجازه دارم بار اول دو سال پیش ک برداشتم کسی چیزی نگفت منم دیگه برمیدارم 

راست میگی امسال یکی تو کلاسمونه پیوندش فقط چهارتا دونه مو و موهای صورتش اصلا معلوم نیست بازم مسخرش میکنن پر بود ک دیگه هیچی

قسمتای پر تر رو نمیشه کم کم برداری؟ یه جوری که برای مامانت طبیعی باشه ولی تو چشم هم نباشه

نمیشه کلی باید بزنم 

آره درسته حرفتون ولی خب من عروسی برم با صورت پر مو واقعا سخته آخه من دل دارم شخصیت دارم همه میگن سیب ...

هرکی گفت گوه خورد نرو جایی فکوس کن رو درست خوبه بخوای برا ماهانه التماس کنی فکوس کن رو ایندت شده پاتو از خونه بیرون نزاری 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من خودمم یازدهمم و اجازه دارم بار اول دو سال پیش ک برداشتم کسی چیزی نگفت منم دیگه برمیدارم راست میگی ...

من پرم منو همش اشاره میکنن میخندن 

هرکی گفت گوه خورد نرو جایی فکوس کن رو درست خوبه بخوای برا ماهانه التماس کنی فکوس کن رو ایندت شده پات ...

من الان اعتماد به نفس ندارم الان دارم گریه میکنم پیام میدم از خودم بدم میاد من ریدم تو شوهری که نخواد برام پیدا شده جوش میزنم کسی نیاد منو بگیره کاش من بمیرم نبینم این روزا رو