2777
2789
15آره کل صورتم

عزیزم وقتی خانوادت حساسن مستقیم نخواه کل صورت رو اصلاح کنی

من ۱۸ سالگی با گریه کردن تونستم سیبیل و وسط ابرو رو بردارم 

از یکی که باهاش صمیمی هستی مثل خواهر بزرگتر یا دخترخاله بخواه با مادرت حرف بزنه فعلا سیبیل و وسط ابرو رو بردار بعدا برای بقیه قسمتها مادرت رو راضی میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو لیزر صورتبا بند و شیو پوستتو خراب نکنمن دوستام زمان مدرسه میرفتن لیزربعد معاونا هم هیچی نمیگفتنو ...

هزینه لیزر صورتم نهایت نهایت بشه ۱۵۰ ماهی یه بار

هر لحظه خدا را شکر💙
اونا بنو بندازی زیر پوستی میشه با پشت لب کاری ندارما ولی از الان زوده یکم عزیزمدختر خالم صورتش پرمو ...

من آرزومه همین اجازه رو بدن کرپ موبر میزنم فوقس

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

پشم خیای زشته واقعامن همکلاسی دانشگاهم ابروی بد فرم و پرپشتی داری با کلی سیبیل و غیرهواقعا یه جوریه ...

گریه جیغ و داد 

فکرت به این ها نده برو درس هات درس حسابی بخون از رشته ای قبول شو همه بمونم

درسمم خوبه ولی زشته خودم خجالت میکشم 

مردم  کلا  دیوانه  نن  من ۲۹ سالمه  حوصله  ندارم  اصلاح  کنم  دختره  بهم  میگه  چون  مجردی  اجازه  نمیدن🤣🤣🤣

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من آرزومه همین اجازه رو بدن کرپ موبر میزنم فوقس

کرم موبر بدبختیهههه

لک میاره

چتونه شماها؟

ادم‌متاهلش منم دست به موهای صورتم نمیزنم 

سیبیل‌بین ابرو عادیه ولی از الان شیو صورت لک میاره

قبل هرچیزم اول برو ببین تنبلی نداری یا کیست چون پرمویی از علائمشه

لایک نکن خواهر منننن