2777
2789
عنوان

سلام از شیفت شب😵‍💫🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 64 پست
اسی مدرکت کمک پرستاری هستش؟؟

نه فوریت پزشکی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بعد یک شب چجوری میرید خونه ؟؟ ماشین داری؟

نه راننده هست میبرتمون

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تا همینجای زندگیمم که بدون تریاک اومدم انصافا خوب اومدم😂

منم میگم دگ قهوه جواب نمیده فقط تریاکککک

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگ عمل نباشه خب میتونی بخابی که

عمل که نه من تو کار عمل نیستم😂

صد در صدددددد همین شغلو انتخاب میکنمشوهرم که سربازه ولی خب بعد سربازی بستگی به شغلی که بره توش شاید ...

خوشحالم ک از کارت راضی هستی 😍 خداقوت میگم عزیزدلم 

پس جدی جدی ۲۴سالتونه 

چقدر کمسن و سال . ماشاالله بچه ای هم دارین درسته ؟!!

خوشحالم ک از کارت راضی هستی 😍 خداقوت میگم عزیزدلم پس جدی جدی ۲۴سالتونه چقدر کمسن و سال . ماشاالله ب ...

قربونت برم من🥰 زنده باشی

بله تازه ۲۴ساله شدم

اره دوتا بچه دارم😁

فرقش چیه ببخشید؟!

خب من راجب کمک پرستاری که چیزی نمیدونم یکی از بستگان که مدرکشو داشت باهاش جایی بهش کار نمیدادن باب دلش درحد پوشک سالمند عوض کردن و اینا حتی آی وی گرفتن با آنژیوکت رو یادش ندادن 

ولی تو فوریت CPR  نیدل دکامپریشن  انواع مانور های درمانی و شوک و اینا آموزش داده میشه موقعیت شغلی خیلی خوبی داره

قربونت برم من🥰 زنده باشیبله تازه ۲۴ساله شدماره دوتا بچه دارم😁

ماااااااشالله 😍

خدا حفظشون کنه 

زندگی خیلی خاص و جالبی داری . معلومه ک دختر قوی ای هستی 👏👏👏👏

اسی خونه شوهرت ادامه تحصیل دادی و رفتی سرکار ؟! منظورم اینه ک اون موقع متاهل بودی ؟؟