2777
2789
عنوان

دعا پیدا کردم تو خونه مون 🤣 عکس

178 بازدید | 15 پست

پسرم داشت تو اتاق بازی میکرد با در کمد. دیدم تز لای لولای در یه کاغذ لوله شده در اورد. ازش گرفتم دیدم دعاست . گذاشتن پشت لولای در کمد اتاق خواب . نمیدونم کی گذاشته خونمونو دو سال میشه خریدم . قبل ما هم اینجا زندگی میکردن . ولی نحوه لوله شدن دعا و نوشتنتش شبیه دعانویسه مادرشوهرمه 🤣عکس میزارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از گوشه اش داخلشو نگاه کردم خط خطیه . مثله دعانویسه مادر شوهرم . اونم خط خطی میکنه چون بی سواده 🤣

اوه چه باکلاس دعانویس شخصی داره؟😂

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

اگه میخوای باطل باطل باطل بشع 

بازکن بزار توی شیشه اب معدنی پر آب کن  بعد درشو ببند بزار زیر کابینتی جایی  رنگش میره ودیگه اثر نمیکنه 

وبعدش ۴قل وایه الکرسی رو رو دعا بخون وروی خودتون

چسب نداره . پیچوندنش. باز کردم ببین عکسشو

پسرت بشاشه روش

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

پسرت بشاشه روش

نه بسم الله داره نکن اشتباه کردم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اولش بسم لا هم نوشته

ب هیچ عنوان نشاش 

ببین ی شیشه آب معدنی رو پر اب گرم کن ترجیحا  وکاغذرو بزار توش تا رنگش بره شیشا  رو هم قایم کن  وقتی ک دیدی کامل رنگش رفت آب رو بریز توباغچه و۴قل وآیه الکرسی رو بخون تا اثرش کامل بره