2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون جلو میشینه یا عقب آیا

1025 بازدید | 82 پست

من مادرشوهرم جلو میشینه حتی یه تعارف هم نمیکنه جالب اینه که خواهرشوهرام بودنی تو ماشین ما به اونا تعارف میکنه 🤦🤦خیلی بدم میاد ازش 

بعد الان همسرم زنگ زده که فردا میریم خونه ابجیم خونشون دوره تقریبا ۳ساعت راهه بعد گفت مامانمم هست من دلم نمیاد برم چون هم جلو میشینه و هم انتظار داره من عقب میوه پوست بکنم بدم جلو 🤦🤦🤦🤦🤦به همسرمم نمیتونم بگم میترسم بگم با خودش بگه این احترام حالیش نمیشه و ...ولی من معتقدم جای زن و شوهر کنار همدیگس و ...😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل اون جلو سوار شو ی بالشم بذا صندل عقب بگو مامان جون حوصلت سر رفت خسته شدی بخواب راحت اون پشت برا اینکه راحت باشی گذاشتم در اختیار تو😂.

من جلو میشینم اکثرا گاهی هم اون

جلو میشینه احترام به بزرگ تره من که مشکلی ندارم برام مهم نیست صندلیه دیگه مهم اینه اولویت همسرم اول منم...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

قبل اون جلو سوار شو ی بالشم بذا صندل عقب بگو مامان جون حوصلت سر رفت خسته شدی بخواب راحت اون پشت برا ...

وای اینطوری بگم ناراحتم میشه 

ی بار شوهر خواهرشوهرم با ما اومد من جلو نشستم سر این مادرشوهرم به شوهرم گفته بود مارو ادم حساب نکردو فلان و احترام حالیش نمیشه

بذار بشینه بابا حالا برا سه ساعت!؟

ولی فلسفه میوه پوست کندن رو درک نکردم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مگه  آدمی  که  عقب  میشینه  به  مقصد  نمیرسه؟   صندلی  جلو  تخت  روانه،؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم