2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتار این پسره یعنی چی😐

112 بازدید | 24 پست

پسری ک چند بار بهم پیشنهاد داده بود ردش کرده بودم .منم ازش خوشم میومد 

اونروز تولدش بود گفتم تبریک بگم منم یه قدمی بردارم☹️

اونجور ک معلوم بود خیلی خوشحال شد و گف دیدم پیام دادی خیلی حالم خوب شد ،،اون شب خیلی حرف زدیم با اینکه ساعت ۵ صبح میره سرکار ،تا نزدیک ۲ حرف زدیم،(خودش گف اگ نمیخابی ،بمون حرف بزنیم)خیلی خوب حرف زد،ولی آخرش ک شب بخیر گفتیم،دیگه ۲ روزه پیام نداده!!!

قبل اینکه شب بخیر بگه،گف یه چیزی میخاستم بگم خجالت میکشم 

برام سواله اگ ازم خوشش میاد چرا دیگ پیام نداد؟؟؟!😐

راستش یکم ناراحت شدم،چون من عمرااا به یه پسر پیام بدم،چون اون چندبار پیم داده بود،منم گفتم تولدشو تبریک بگم(استوریشو ریپ زدم)ولی خیییلی پشیمون شدم،حس می‌کنم خیلی خورد شدم

یه مدته درگیر کراشمم شاید راجبش تاپیک زیاد بزنم ،تجربه ندارم ب راهنمایی هاتون نیازمندم😂تحملم کنید.با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار بدی نکردی صبر کن شاید مشکلی درگیری داره چون تو داخل زندگیش نیستی روش نمیشه بگه صبور باش دختر خوب 

نیومدم فدای سرت باشه

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
خودتو کوچیک نکن دیگه

نمیکنم ،،اونم چون تاپیک میزدم بچه ها گفتن خیلی سرد جوابشو میدی،اینجوری نمیفهمه روش کراشی 

گفتم تبریک بگم بفهمه از طرف منم خبراییه 

اونم خوب رفتار کرد ،چند سااعت حرف زدیم 

!

یه مدته درگیر کراشمم شاید راجبش تاپیک زیاد بزنم ،تجربه ندارم ب راهنمایی هاتون نیازمندم😂تحملم کنید.با تشکر

شاید یه کاری واسش پیش اومده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

نه خجالت میکشه پیام بده نمیدونه چی بگه چجوری بگه نگران نباش میگه

آخه از چی😂خیلی کنجکاوم بدونم چی میخاس بگه

آخرین بار هم نوشته شب بخیر فعلا

کار بدی نکردی صبر کن شاید مشکلی درگیری داره چون تو داخل زندگیش نیستی روش نمیشه بگه صبور باش دختر خوب ...

زیاد مهم نیس  

فقط میگم چرااااا کاش دلیلشو  بدونم،گوشی باز میکنم همش منتظر پیامشم،اعصاب خودم خورد میشع

آخه از چی😂خیلی کنجکاوم بدونم چی میخاس بگهآخرین بار هم نوشته شب بخیر فعلا

اون اگه بخواد بگه میاد میگه دیگه تو زیاد انرژی نزار سرش

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
ببابا میخواد بهت پیشنهاد بده

پیشنهاد داده چنبار تا حالا 

استوریامو ک سین میزنه

مردا کلا غیر قابل پیش بینی اند

این نظرمنه

مث کراش من که تا دیروز خودش گفت باهم هماهنگ کنیم همو ببینیم وقتی ازش پرسیدم چه روزی و کجا

هی عقب و جلو کرد 

خارج از استان بود بعدشم که گفتم باشه پس خبراز تو سین زد چیزی نگت

شدیدااااا بهم برخورده الان نمیدونم چیکارم کنم چون خیلی دوسش دارم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اون اگه بخواد بگه میاد میگه دیگه تو زیاد انرژی نزار سرش

میدونی این حرفا که کار داره و فلان تو کت من نمیره 

بابا یه پیام چقد طول میکشع؟؟خودش نمیخاد 

پیام هم داد دیگ جوابشو نمیدم