2777
2789

میخواستم فردا برم ... تا به حال نرفتم چون وقتی بچه بودم می‌ترسیدم در قفس پلنگو..باز بشه حمله کنه ‌ ولی الان که بزرگ شدم میخواستم با دوستم برم .

الان که از قبل چند تا تاپیک درمورد باغ وحش خوندم ، خیلی دلم سوخت خیلییییییی...

یک بنده خدایی می‌گفت که اصلا به اونا چیزی نمیدن و اگه هم غذا بدن خیلی کم میدن خیلی خیلی کم . زبون بسته ها پوست استخون شدن 

من موندم چرا اینارو تو طبیعت رها نمیکنن ؟!!😢

اگه هیچکس باغ وحش نره اینا هم از این حیوونای زبون بسته دست برمیدارن 😭

درسته حرف نمیزنن اما زندن

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

آره منم هیچ وقت نمیرم موجودات بی گناهی که الکی زندانی شدن 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

آره منم هیچ وقت نمیرم موجودات بی گناهی که الکی زندانی شدن

🥺🥺🥺 الهیییی طفلی ها 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تا حالا نرفتم

بهتره هیچکس نره ❤️😓